Görüş Bildir
Haberler
TV
Alparslan Büyük Selçuklu 3. Sezon Öncesi 2 Transfer Yaptı! Ayrılan Başrol Oyuncusu Yerine Kimler Geldi?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Sezon Öncesi 2 Transfer Yaptı! Ayrılan Başrol Oyuncusu Yerine Kimler Geldi?

dicle demir
29.06.2022 - 16:56

Dizi 27. bölümü çektikten sonra 30 Mayıs'ta sezon arası vermişti. Şimdi ise diziye iki transfer birden yapıldı! Akli Film adlı şirketin kurcusu olan Emre Konuk'un aynı zamanda yapımcısı olduğu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine kimler transfer oldu? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fahriye Evcan'ın yerine, tek sozonluk sözleşmesinin bitmesinin ardından diziye veda etmesinden sonra Umut Karadağ ve Bora Cengiz  transfer edildi. 

2020-2021 yılları arasında çekilen TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisine translerler yapılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Yeni Yüzleri Kimler Olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Yeni Yüzleri Kimler Olacak?

Dizi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun savaşlarını, siyasi olaylarını, devlet yapısını ve Sultan Alparslan'ın yaşantısını konu alıyor. Bu sezon ise süpriz oyuncuları kadrosuna dahil etti. 

Başrolde Mehmet Özgür, Barış Arduç, Erdinç Güleber ve Barış Bağcı'nın paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisine bu sezon Umut Karadağ ve Bora Cengiz katılacak. 

Umut Karadağ'ın, Kuruluş Osman'da Çobanoğulları Obasının Beyi 'Muzafereddin Yatak Arslan' karakteriyle büyük başarı kaydetmiş, izleyenleri etkisinin altında bırakmıştı. 

Bora Cengiz ise Kalp Yarası, Alev Alev, Ramo, Bodrum Masalı, Yedi Güzel Adam ve Kavak Yelleri gibi ünlü ve başarılı olmuş olan dizi projelerinde yer almıştı.

Bu Habere de Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın