Görüş Bildir
Haberler
Almanya'dan Türkiye'ye Tehdit

Almanya'dan Türkiye'ye Tehdit

Fatih
11.11.2014 - 19:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya'dan Türkiye'ye Tehdit

Gökhan Töre ile yaşadıkları 'kafaya silah dayama' olayının ardından Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın milli takıma çağrılmaması, kulüpleri Bayer Leverkusen'i de şoka soktu.

Alman kulübünün basın sözcüsü Dirk Mesch, “Bu olayın Almanya’daki Türklerin milli takım tercihlerini nasıl etkileyeceğini göreceğiz!” dedi.

Geçen yıl kasım ayında oynanan Hollanda maçı için yapılan kampta, Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin, Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın odasını bastığı iddiası gündeme oturmuştu. Gökhan’ın Ömer’e silahla vurduğu, Hakan’ın da ağzına silah dayadığı ortaya çıkmıştı.

FATİH TERİM GÖKHAN TÖRE’DEN YANA TAVIR KOYDU

Bu gelişmelerin ardından, geçen ay oynanan Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarının aday kadrosuna Ömer ve Hakan sakat oldukları gerekçesiyle katılamayacaklarını açıklamışlardı. İkilinin, Töre de davet edildiği için gelmedikleri iddia edilmişti. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tavrını Töre’den yana koymuştu. Yarınki Brezilya ve 16 Kasım Pazar günü oynanacak Kazakistan maçları için Hakan ile Ömer’e davet gitmemişti. Hakan, karara saygı duyduğunu söylerken, Ömer sessiz kalmıştı.

“KİMSE NE OLDUĞUNU TAM OLARAK BİLMİYOR”

Olaylar sıcaklığını sürdürürken, Bayer Leverkusen’den açıklama geldi. Alman ekibinin basın sözcüsü Dirk Mesch, Bugün gazetesinde yer alan açıklamasında şunları söyledi:

“Detaylara bakmak lazım. Her şey detaylarda gizli ama hala tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Çünkü konuyla ilgili bilgi verilmiyor. Açıklama yapması gereken kişi Fatih Terim’dir. Bu olayların Almanya’daki genç Türk oyuncuların milli takım tercihlerini nasıl etkileyeceğini göreceğiz. Olaylardan ders almak lazım. Almanya Milli Takımı’nda benzer olaylar yaşanmıyor çünkü silah çekmek Almanya’da iğrenç bir şey olarak görülüyor. Alman futbolcu böyle düşünüyor. Almanya, Türkiye veya İngiltere… Her ülkenin kendine özgü sorun çözüm metodları var. Türkiye Milli Takımı’na nasıl bir sonuç getireceğini göreceğiz.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/11/almanya...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0