Görüş Bildir
Haberler
Alman Diplomata Brezilya’da Tutuklama: 23 Yıllık Eşini Sadomazoşizm Yüzünden Öldürmüş

Alman Diplomata Brezilya’da Tutuklama: 23 Yıllık Eşini Sadomazoşizm Yüzünden Öldürmüş

Almanya’nın Brezilya’ki üst düzey diplomatlarından biri olan Uwe Herbert Hahn, 23 yıldır evli olduğu eşini sadomazoşizm yüzünden öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balkondan düştü, otopside gerçek ortaya çıktı

Balkondan düştü, otopside gerçek ortaya çıktı

Sözcü’de yer alan habere göre; Almanya'nın Rio de Janeiro Konsolosu olan Hahn, evli olduğu 52 yaşındaki Belçikalı Walter Henri Maximilien Biot'un hastalandıktan sonra evlerinin balkonundan düştüğünü söyledi. Hayatını kaybeden Biot'un cansız bedenini inceleyen adli tıp görevlileri, adamın vücudunda çok sayıda darbe izi tespit etti.

Biot'un ölmeden önce şiddetli şekilde dövüldüğü belirtilirken, çiftin yaşadığı evde de kan izleri bulundu. Brezilya polisi, Alman konsolosun ifadesinin olay yeri incelemesiyle uyuşmadığını ve kurbanın bedeninde silindir bir nesneyle dövüldüğünü gösteren izler olduğunu bildirdi.

‘Seks oyunu’ sırasında ölmüş olabilir

‘Seks oyunu’ sırasında ölmüş olabilir

Rio de Janeiro Devlet Üniversitesi'nden adli tıp uzmanı Profesör Nelson Massini, Brezilya gazetesi O Globo'ya yaptığı açıklamada, kanıtlara göre Biot'un sadomazoşizm sonucu ölmüş olabileceğine işaret ettiğini söyledi. Bazı izlerin eskiden kalma olduğunu kaydeden Massini, ölümün “seks oyunu” sırasında yaşanmış olabileceğini belirtti.

Brezilya basınına göre, Alman diplomat Hahn, polis eve geldiği sırada yerdeki ve mobilyaların üzerindeki kan lekelerini silmeye çalışıyordu. Diplomatın polise, eşinin alkol sorunu olduğunu ve uyku ilacı içtiğini söylediği aktarıldı.

Almanya'nın Brezilya Büyükelçiliği konuyla ilgili açıklama yapmazken, cinayetle suçlanan Hahn'ın diplomatik dokunulmazlıktan yararlanması beklenmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

Haber:sadomazoşizm sonucu ölmüş olabileceğine Onedio editörü:Sadomazoşizm Yüzünden Öldürmüş.

Adige Shapsug

Zevk için kocasını öldüren i.... geberen de bok yoluna gitmiş