Görüş Bildir
Haberler
Allan Hakko Kimdir, Nereli, Evli mi? Allan Hakko'nun Hayatıyla İlgili Merak Edilenler!

Allan Hakko Kimdir, Nereli, Evli mi? Allan Hakko'nun Hayatıyla İlgili Merak Edilenler!

Elif
01.07.2023 - 15:30

Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Allan Hakko, magazinin sevilen isimlerinden biri. Vakko'nun veliahtı olan Allan Hakko, hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Yaşadığı ilişkilerle dikkatleri üzerine çeken Hakko'nun hayatı ise pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Allan Hakko kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Allan Hakko'nun hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Allan Hakko Kimdir?

Allan Hakko Kimdir?

Allan Hakko, Jeff ve Carole Hakko çiftinin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Yahudi kökenli bir aileden gelen Allan Hakko, dünyaca ünlü lüks hazır giyim firması Vakko'nun veliahtıdır. Allan Hakko'nun Romina ve Pia adında iki kız kardeşi vardır.

Allan Hakko'nun Eğitimi ve Kariyeri

Allan Hakko'nun Eğitimi ve Kariyeri

Allan Hakko, İsviçre'de bulunan Institut Le Rosey isimli okulda eğitim gördü. Küçük yaşta su sporlarıyla ilgilenmeye başlayan Allan Hakko, aynı zamanda profesyonel olarak tekvandoyla ilgileniyor. 

Allan Hakko, İngiltere'de bulunan bir araştırma üniversitesi olan University of Nottingham'da eğitim gördü. Buradaki eğitiminin ardından aile şirketi olan Vakko'da çalışmaya başladı. Allan Hakko, Vakko Holding'in Yönetim Kurulu Üyesidir.

Allan Hakko Evli mi, Çocuğu Var mı?

Allan Hakko Evli mi, Çocuğu Var mı?

Sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Allan Hakko, 2010 yılında Polat Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat'ın kızı Azer Polat ile evlendi. Ancak çift, geçtiğimiz yıllarda yollarını ayırma kararı aldı. Allan Hakko'nun bu evlilikten Benjamin adında bir oğlu vardır.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın