Görüş Bildir
Haberler
Alışkanlıklarına Göre Sen Kimsin?

etiket Alışkanlıklarına Göre Sen Kimsin?

27.07.2020 - 17:45

Alışkanlıklarımız bize kim olduğumuzla ilgili önemli ipuçları verir. 

Bize alışkanlıklarını söyle, sana kim olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım:

2. Şimdi de yaşını öğrenelim:

3. Bu ifadelerden hangisi seni daha doğru anlatıyor?

4. Sabahları genelde kaç gibi uyanırsın?

5. Genelde nasıl beslenirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım kahven nasıl olsun?

7. Ne sıklıkla spor yapıyorsun?

8. Son olarak, bir fikir üretmen ya da bir işin üstesinden gelmen gerektiğinde hangisi sana daha çok yardımcı olur?

Sen;

karşına çıkan her zorlukla tek başına mücadele etmeye çalışan bir insansın. Bu belki önceden yediğin kazıklarla ilgilidir, orasını bilemiyoruz ama insanlara olan güven problemini aşmak için bir şans vermen gerekebilir. Sonuçta bu dünya yalnız yaşanmayacak ve çok da uzun olmayan bir ömürden oluşuyor bizim için. Başkalarının yaptıkları hatalar yüzünden herkesi yargılaman ne kadar doğru sence? Hem her şeyle tek başına savaşmaktan sen de yorgun düşmeye başlamışsın. Kendine de insanlara da bir şans daha ver.

Sen;

Sen;

çok güçlü ve savaşçı ruhlu birisin. Hayatta karşına ne çıkarsa çıksın bütün zorluklar karşısında dik durmayı çok iyi biliyorsun. Ama tabii bunu yapıyorsun diye kimse de seni ayakta alkışlamıyor. Bir taraftan da hak ettiğini tam bulamadığını düşünüyorsun haliyle. Ama şöyle düşün, kendi hayatını yalnızca kendin için yaşıyorsun. Tatmin olduğunda başkalarının desteğine ya da seni pohpohlamasına ihtiyacın yok, yeri gelip onlar senden bir şey beklediğinde de sen ona göre davranırsın. Gerçi kime diyoruz, yine ilk sen koşarsın yardıma, öyle değil mi?

Sen;

Sen;

duyguları ne olursa olsun dışarıya pek fazla yansıtmayan bir insansın. Aslında çok duygusalsın, ama zayıflıklarını bir başkasının görmesine izin vermeyecek kadar da güçlüsün. Çok kalbin kırıldığında bile dik durup bunu belli etmiyorsun. Tabii içine attıkların ufak ufak sana zarar vermeye başlıyor ama dik duruşundan asla taviz vermiyorsun. Bize sorarsan insanlarla yüzleşmek için gereken zaman çoktan gelmiş bile. Aynı duruşu yüzleşirken de sergile. Verdiğin savaşların galibinin sen olacağından eminiz biz!

Sen;

Sen;

bu dünyadaki en sevgi dolu, en neşeli, en güler yüzlü insanlardan birisin. O kadar büyük bir pozitif enerjiyle donanmışsın ki, etrafındakilere de adeta ışık saçıyorsun. Bu tavrın hem kendine hem de sevdiklerine güç veriyor açıkçası. Sen pozitif oldukça, hayat da karşına pozitiflikler çıkarmaya devam ediyor. Ee, sen de onun verdiği bu güzelliklere şükranlarını sunuyorsun daima. Kırıldığın, incindiğin anlar da oluyor elbette. Sen bunların geçici olduğunu ve ne olursa olsun sana kattıklarını bilerek yoluna devam ediyorsun sadece. Ne diyelim, herkesin hayatında senden bir tane olsa keşke.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
373
138
42
37
31
17
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
blackhawk35

Hem herşeyle savaşmaktan sende yorgun düşmeye başlamışsın kendinede insanlarada birşans daha ver malesef o insanlar şansını çoktan kaybetti beni kaybedeni be... Devamını Gör

melike doğan

wonder woman gjhghjkhfg