Görüş Bildir
Haberler
Mizah Anlayışına Göre Sen Kimsin?

etiket Mizah Anlayışına Göre Sen Kimsin?

10.01.2019 - 13:20

Mizah anlayışına bakarak sana aslında kim olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bu ünlülerden hangisi seni daha çok güldürüyor?

2. Bu tweet sana ne kadar komik geldi? (0 en az, 5 en çok olacak şekilde işaretle)

2. Bu tweet sana ne kadar komik geldi? (0 en az, 5 en çok olacak şekilde işaretle)

3. Peki, bu tweete ne kadar güldün?

3. Peki, bu tweete ne kadar güldün?

4. Bu tweete ne dersin?

4. Bu tweete ne dersin?

5. Peki, buna güldün mü?

5. Peki, buna güldün mü?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi?

6. Şimdi?

7. Bu tweet sana ne kadar komik geldi?

7. Bu tweet sana ne kadar komik geldi?

8. Bu nasıl sence?

8. Bu nasıl sence?

9. Sona yaklaşıyoruz! En güldüğün replik hangisi?

10. Son olarak, Kemal Sunal'ın canlandırdığı bu karakterlerden en çok hangisine gülüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anaç-babacan bir arkadaş!

Anaç-babacan bir arkadaş!

en anaç/babacan bir kişiliksin. Yani kocaman kalbinde herkese yetecek kadar yer var: Bize bir oda ver oradan :) Ayrıca seninle iş yapmak dünyanın en kolay şeyi; işleri asla yokuşa sürmezsin, tam beraber çalışılacak insansın. Son olarak yardımsever olduğunu da eklemek gerek, hangi şartta olursa olsun, ellerin tutar elleri hiç ummadıkları anda!..

İçi-dışı bir dedikleri yegane insan!

Sen herkesin çevresinde bulunmasını isteyeceği türden bir insansın! O kadar doğal, o kadar içtensin ki, içinde zerre kötülük yok. Zaten bunu anlamak için yüzüne bakmak yeterli oluyor. Biraz klasik gelecek ama, içinin güzelliği dışına yansımış desek yalan olmaz :) Hayat şartları ne olursa olsun kendin olmaktan vazgeçme. Senin gibi insanlara çok ihtiyaç var bu dünyada!

Cömert bir arkadaş!

Cömert bir arkadaş!

Sen dünyadaki en cömert insan olabilirsin. Kalbin ve ruhun öyle temiz ki, bunu doğal olarak dışarı yansıtıyorsun. Enerjini de doğadan alıyorsun, evren sana kocaman bir enerji ve mutluluk veriyor. Yaşamayı seviyor ve bundan büyük bir keyif alıyorsun. Doğanın sunduğu bütün cömertlikleri sen de etrafına sunuyorsun kısacası. Kim böyle birini hayatında istemez ki?

Sevgi dolu arkadaş!

Sevgi dolu arkadaş!

Tam anlamıyla bir çocuğun saf kalbine sahipsin! Öyle temiz, öyle masum... İçinde zerre kötülük yok, hayatındaki her şeye sevgiyle yaklaşmayı biliyorsun. Bu da çevrende olan herkesi mutlu etmeye yetiyor. Herkes için güven kaynağısın sen. Biz arkadaş dedik ama tabii bu özelliklerle sadece arkadaş olmak zorunda değil hiç kimse :) Dileriz ki kalbine hiçbir zaman kötülük girmez!

Güvenilir bir dost!

Güvenilir bir dost!

Pek çok kişiye göre sevgiden çok daha önce güven gelir. Sen bu konuda aranılan ve örnek kişi olabilirsin! Kendinden önce sevdiklerin geliyor senin için, bu sebeple kimi zaman kendini üzdüğün de oluyor elbette. Yine de sen iyi bir sırdaş, sığınılacak liman olmaktan vazgeçmiyorsun. Tabii bu da bazen platonik duygulara sebep olabiliyor. Yine de bu duyguyu hiçbir zaman kaybetmemeni dileriz, sonunda ruh eşini bulacağından eminiz!

Mükemmelliyetçi!

Mükemmelliyetçi!

Sen biraz fazla takıntılı ve mükemmelliyetçisin diyebiliriz. Yani senin için her şey ya tam olmalı, ya hiç olmamalı. Arasına tahammül edemiyorsun. Kusursuzluk da kolay bulunabilir bir özellik değil tabii ki. Bu yüzden sen de bazen sıkıntı yaşayabiliyorsun, her şey gözüne batabiliyor. Bize kalırsa biraz bu konunun üzerine gitmelisin. Yoksa bu durum senin mutsuz bir insan olmana sebep olabilir. Biraz törpülemekte fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
438
193
105
71
23
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Cömert bir arkadaş!

Barkın Çetin

İyi bir insanmışım. Harbiden en nefret ettiğim bir özellik. Ben de kötü olmak istiyorum ama olmuyor.

Pasif Kullanıcı

Sevgi dolu arkadaş! Tam anlamıyla bir çocuğun saf kalbine sahipsin! Öyle temiz, öyle masum... İçinde zerre kötülük yok, hayatındaki her şeye sevgiyle yaklaş... Devamını Gör