Görüş Bildir
Haberler
Sen Kimsin?

etiket Sen Kimsin?

Kim olduğunu bi de bizden duy bakalım... 

O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, en yakın arkadaşının seni bazı konularda çekemediğini hissettiğin oluyor mu?

3. İlk olarak, en yakın arkadaşının seni bazı konularda çekemediğini hissettiğin oluyor mu?

4. Peki şu anda ruh halini bize söyle desek nasıl?

5. Senin için birlikte olduğun insanın geçmişi çok önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce hayalini kurduğun bir şeyi çabalayıp gerçekleştirdin mi?

7. Şimdi de bize burcunu söyle bakalım...

8. Ve son soruya geldik... Kendi sorunlarını genelde kendin mi çözersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen;

Bunca zamandır kendi karakterini kendin geliştirmeye çalıştın. Elbette gerek ailen olsun gerek arkadaşların olsun gerek farklı insanlar olsun bunlar sana her zaman yol gösterdi. Ama sen hep kendi kendini geliştirmeye devam ettin hala da devam ediyorsun. İçinde insanlara karşı hep iyi niyet besleyen, saf duyguların insanı oldun. Dışarıdan bakıldığı zaman soğuk bir insan gibi görünebilirsin. Aksine insanlar seni tanıdıkça aslında ne kadar samimi olduğunu görebiliyorlar. Çünkü özünde de böyle bir insansın. Fakat insanlara ne kadar iyimser yaklaşırsan yaklaş kendine bu güzelliği göstermiyorsun. Kendi içinde o kadar çok çelişki yaşıyorsun ki sürekli kendine kızıp duruyorsun. Yalnız başına olduğunda ve kendinle alakalı düşüncelere daldığında yapmak istediklerin için yeterince uğraşmadığını fark edip kendine daha da yükleniyorsun. Aslında şöyle dönüp kendine bir baktığında hayatının bu noktasına kadar başardığın birçok şey var. Kendine bazen çok fazla haksızlık edip, karamsarlığa kapılabiliyorsun. Fakat her insanın hayatı aynı değil. Bazı insanların önüne sunulan imkanlar o kadar fazla ki hayalleri için çabalamasına gerek kalmadan yapabiliyorlar. Fakat bazı insanlar için bu durum biraz daha meşakatli olabiliyor. Aslında diğerleri için basit görünen bazı şeyler senin hayalin olabiliyor. Bize düşen bunu sorgulamadan kendi hayatımızı şekillendirmemiz. Biraz zor da olsa bunun üstesinden gelebileceğini düşünüyorsun. Kendine aslında birçok konuda inanıyorsun. Fakat inancını yitirdiğin zamanlarda toparlanman biraz güç oluyor. Bunun sebebi de duygusal bir yapıya sahip olmandan kaynaklanıyor. Duygular demişken aşk konularında da biraz kendini geri çekiyorsun gibi. Belki bu daha önceki yaşadığın ve hayal kırıklığına uğradığın olaylardan kaynaklı da olabilir. Çünkü güven konusunda epey sıkıntı çekiyor gibisin. Sen aşık olduğun insana duygularını çekinmeden yansıtan, değer verdiğini hissettiren bir insansın. Fakat ne kadar güzel bir ilişkin olursa olsun güven konusunda her zaman içinde bir sıkıntı oluşuyor. Sonunda da bu şüphelerini doğrulayacak şeyler yaşıyor ve üzülüyorsun. Ama emin ol, seni de saf ve temiz duygularla seven, seni değerli hissettirecek insan karşına çıkacak. Bunun ne zaman geleceğini elbette bilemeyiz. O hayatına gelene kadar tecrübe edinecek ve daha güçlü olacaksın. O yüzden kendini bu konularda artık üzmemelisin. Kendi hayatının yolunu çizmelisin. Kendini geliştirmeye devam etmelisin. Unutma, eğer sen hayatında hakkında kararlı olmazsan sadece hayatın sana sunduklarıyla yetinirsin. Eğer bir hayalinin peşinden koşarsan kendi hayatını kendin yönetirsin. Her şey senin elinde….

Sen;

İçinde kocaman iyilik besleyen ve herkese bunu vermekten çekinmeyen bir insansın. Sevdiğin insanların mutlu olduğunu görmek seni her zaman mutlu ediyor. Ama tüm bu iyi niyetinin kurbanı oluyorsun gibi. Sanki etrafında seni çekemeyen çok fazla insan var. Aynı zamanda senin kötülüğünü istiyorlar. Belki de tüm bunların farkındasın ama görmemezlikten geliyorsun. Çünkü sevdiğin insanları kaybedecek olmak seni içten içe korkutuyor. Fakat gece kafanı yastığa koyduğun andan itibaren aklını karıştıran çok fazla şey oluyor. Bu insanları hayatımdan çıkarmalı mıyım? Benim için doğru olan kişiler kimler? Kiminle daha mutluyum? Bunları yanıtlamak seni korkutuyor. Çünkü yalnızlaşmak korkusu var içinde. Sen sevdikçe onlar kaçıyor gibi hissediyorsun. Ama sana şunu söylemeliyiz ki, etrafında seni gerçekten çok seven insanlar var. Tıpkı senin gibi. Bunlar az ama öz kişiler. Çok olmasındansa seni anlayan bir iki kişi olması her zaman daha iyi hissettirir. Çünkü çoğu insan kendi dertlerinden karşısındaki insanın ne hissettiğini ne düşündüğünü önemsemiyor bile. Evet, dinlemiş gibi yapıyor. Ama diyecek bir şey bulamıyor. Diyeceği zaman da saçmalıyor. Sen bunlardan artık çok sıkılmışsın. Seni etkileyen tüm negatif insanlardan uzaklaşmak istiyorsun. Bu hayatını güzelleştirmek için inanılmaz güzel bir adım. Sen busun! Doğru ile yanlışı ayırt edip cesur kararlar alabilen bir kişisin. Kendinle gurur duymalısın!

Sen;

Onca kalabalığın içerisinde kendini yalnız hisseden bir insansın. Her ne kadar insanların dertlerine koşsan da etrafındakilerin seni anlamadığını düşünüyorsun. Önceden kendi dertlerini paylaşan bir insandın fakat insanların aslında sadece kendi dertleriyle ilgilendiklerini geri kalan insanları ise sadece dinlemiş gibi yaptıklarını fark ettin. Bu durum da senin kendi içine kapanmana sebep oldu. Normalde çok konuşkan ve samimi bir insanken etrafındaki insanlar senin yalnızlaşmana sebep olmuş gibi. Bunun sebebi belki de hayatındaki insanların senin için doğru kişiler olmamasıdır. Belki de bunun farkına varıp çevrendeki insanları gözden geçirmende büyük bir fayda var. Çünkü seni gitmek istediğin yola biraz da arkadaşların götürüyor. Etrafındaki insanlar senin yolunu engellememeli aksine yolunu açmalı… Tüm bunların yanında aşk konularından da artık sıkılmış gibisin. Çünkü hayatına kimi aldıysan her seferinde hayal kırıklığına uğraşmış ve gün geçtikçe aşka olan inancını kaybetmişsin. Artık kimseye güvenmek dahi istemiyorsun. Bundan sonra hayatının geri kalanında sadece kendini düşünmek ve yolunu çizmek istiyorsun. Önünde hayallerini gerçekleştirmek için yeterince zaman var ve sen bu yolda ilerlemeye karar vermişsin. Senin için artık kendinden başka kimse önemli değil. Artık hayatında sadece seni mutlu eden şeylere odaklanmak istiyorsun. Bize sorarsan en güzelini yapıyorsun. Çünkü insan kendi hayatını bir yerde kendisi şekillendirir. Hayatın sana sunduklarına teslim olmaktansa kendi şansını kendin yaratmaya çalışıyorsun. Bunu yaparken elbette zorlanıyorsun ama tüm bu azminin sonucunu alacaksın. Buna sonuna kadar inanıyor ve elinden geleni yapıyorsun. Sen bunları yaparken zaten karşına güzel insanlar çıkacak ve seni değerli hissettirecek. Buna inan…

Sen;

Aslında çok sert bir yapıya sahip gibi görünen fakat içinde pamuk gibi bir kalbe sahip olan insanlardansın. Etrafındaki insanlar sana bir şey söylemeye genelde çekinirler. Çünkü hiç kimseye eyvallahın olmaz. Eğer biri senin hayatında olacaksa seni böyle kabul etmeli. İçinde yaşadığın sorunlardan, dertlerden kimseye bahsetmeyen kendi kendine olayları çözmeye çalışan bir insansın. Bu da senin duygularını içinde bastırdığın anlamına geliyor. Dışarıya çok belli etmesen de içten içten yoğun duygular yaşıyorsun. Genelde tek başına kaldığın zamanlarda bu duygular gün yüzüne çıkıyor ve bunlarla başa çıkmaya çalışıyorsun. Tabii bu seni aslında biraz zorluyor gibi. Çünkü kendini yalnız hissettiriyor. Bu bastırılmış duygularla başa çıkmaya çalışmak senin gibi insanlar için aslında çok zor. Bunun birçok sebebi olabilir tabii ki de. Fakat bunun üstesinden gelip duygularını özgürce yaşamalısın. Gerek ağlamak gerek üzülmek aslında insanı güçsüz yapmaz. Aksine bu duyguların üzerine gitmek yani yaşatmak seni daha da güçlü kılar. Çünkü bu duyguları yaşadığın zaman aslında içindekileri atmış, özgürleşmiş oluyorsun. Bunu senin de çok iyi bildiğini düşünüyoruz. Tabii ki bu karakterin aşk konusunda da başına dert oluyor. Karşındaki insana duygularını açmakta zorluk çekiyorsun. Eğer kendini belli edersen karşı tarafın kendini olduğundan daha da önemseyeceğini düşünüyorsun ve bunun yanında bir sürü düşünceler… Bir de o kadar gururlu bir insansın ki kimse seni gururundan vazgeçiremez. Dışarıdan her zaman güçlü görünen bu yanının içinde ne kadar kırılgan bir kalp olduğunu biliyoruz. Buna rağmen kendinden hiçbir zaman ödün vermeyen bir insansın. Tüm bunların yanında hırslı bir yapın var. Eğer kafana bir şey koyduysan onun için sonuna kadar uğraşır, elinden geleni yaparsın. Her zaman kararlı ve sabırlısın. Her ne kadar duyguların yoğun olsa da her zaman mantığınla hareket edenlerdensin. Öyle herkesi hayatına almazsın mesela. Etrafında az ve öz insan olsun istersin. Geri kalanlar senin için çok da önemli değildir. Kendini sadece etrafında bulundurduğun insanlara açarsın. Onun bile senin için sınırı vardır mesela. Kendi zayıflıklarını kimsenin görmesini istemezsin. Ama emin ol her insanı zayıflıkları vardır. Bu onları güçsüz kılmaz. Seni de… O yüzden hayatını duygularını bastırarak değil, özgürce yaşamalısın….

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1890
635
194
94
71
66
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
berbernursena

Siz varya insanı nasıl gaza getireceğinizi çok iyi biliyorsunuz 🙂🙃😉

Özlem Özkan

onedio da olmasa iltifat alamıycaz saol ebru çiftçi:)

Dorian Gray

Önceden kendi dertlerini paylaşan bir insandın fakat insanların aslında sadece kendi dertleriyle ilgilendiklerini geri kalan insanları ise sadece dinlemiş gi... Devamını Gör