Görüş Bildir
Haberler
Alienware Yeni Uzay Aracı Pc'si Area-51 Geliyor

Alienware Yeni Uzay Aracı Pc'si Area-51 Geliyor

Pchocasi
01.09.2014 - 14:45 Son Güncelleme: 01.09.2014 - 17:28

Alienware Yeni Uzay Aracı Pc'si Area-51 Geliyor

Alienware denildiği zaman şöyle bir irkiliyoruz. Yaptıkları tasarımlar ile “oha” dedirten PC’lere bir yenisi daha eklendi. Alienware Area-51 geliyor.

Tüketiciler ve bilgisayar tutkunları için özel olarak tasarlanan Alienware Area-51 , müthiş tasarımı ve görselliği ile “ yok artık ” dedirtiyor. Bilgisayarın tasarımı süper güçlü donanım yapısı ile birleştirilerek yılın en iyi bilgisayarlarından birisini tasarlamış oldular.

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLEN LED PANEL

Alienware Area-51 ismi verilen kasa görünüşte kule tipi altıgen olarak tasarlandığı gibi, öne doğru hareket edebilen bir gövdeye sahip. Bilgisayarın çevresinde toplamda 20 adet LED ışık bulunuyor. Bu LED ışıkların takılma sebebi ise oyuncular için oyun detaylarını çok rahat yaşayabilmelerini hedeflemiş.

Işıklar kullanıcılar tarafından istedikleri gibi kişiselleştirilirken, iki taraflı kapak sistemi ile kasa anlayışı mükemmel olmuş diyebiliriz.

Kasanın hemen arka panelinde yer alan büyük bölüm, hava dolaşımını optimize edebilmek için tasarlanmış. Dahili kablo düzeni ile birlikte hava sirkülasyonu için son teknoloji kullanılan Area-51 ‘de ayrıca Alienware çizgisinin müthiş detayları da göze çarpıyor.

YÜKSEK PERFORMANS DETAYLARI

Alienware Area-51 modelli kasada müthiş teknik özellikler yer alıyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Alienware Area-51 modelinin teknik detaylarına bakalım:

8 çekirdekli yeni nesil Intel Haswell-E işlemci

X99 anakart

Aynı anda hem NVIDIA hem de AMD destekli ekran kartı boardı.

32 GB DDR4 RAM

1500 WATT Güç kaynağı

SSD – HDD ve 802.11ac

1.300 Mbit/s kablosuz hız limiti

Yukarıda yayınlanan teknik özellikler aslında işin bilinen kısımları. Birde bilinmeyenler yayınlandıktan sonra Alienware’nin yeni kasası Area-51 ‘in tadından yenmez.

Şimdilik kasanın piyasa çıkış fiyatı kesin olarak belirtilmiş değil. Bakalım ilerleyen zamanlarda Alienware Area-51 ‘i nasıl izleyeceğiz merakla bekliyoruz.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/alienware-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın