Görüş Bildir
Haberler
Ali Kılıç Kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Nereli ve Kaç Yaşında?

Ali Kılıç Kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Nereli ve Kaç Yaşında?

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın hayatı merak konusu oldu. Vatandaşlar, 'Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir? Ali Kılıç nereli ve kaç yaşında?' gibi soruları araştırıyor.  En son alkollü şekilde otomobil kullanırken kaza yaptı iddialarıyla gündeme gelmişti. Peki, Ali Kılıç kimdir? CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Kılıç Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Ali Kılıç Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Tunceli, Pülümür doğumlu Ali kılıç, 1964 yılında dünyaya geldi. 1980 'de Almanya'ya giden Kılıç, bir yandan burada eğitimini tamamladı, bir yandan da gazetecilik kariyerine başladı.

Ali Kılıç'ın Kariyeri

Ali Kılıç'ın Kariyeri

Romanya, Afganistan ve Yugoslavya’daki savaşları gazeteci olarak yakından takip eden Ali Kılıç, gazetenin Münih temsilciğini yaptı. 

Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu’nda Genel Başkanlık görevine getirildi.

Türk–Alman Dostluk Federasyonu Kurucu Genel Başkanlığını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini de devam etti. 

Ali Kılıç 2014 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçildi. Son seçimlerde ise  yeniden aday gösterildi ve kazandı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?