Görüş Bildir
Haberler
Ali Babacan’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Eleştiri: ‘Bu Memlekete Faydası Dokundu mu?’

etiket Ali Babacan’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Eleştiri: ‘Bu Memlekete Faydası Dokundu mu?’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Yozgat’ta yaptığı mitingde sahneye çıktı ve konuşma yaptı. Ali Babacan, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sert bir dille eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Öfke, nefret ve şiddet'

‘Öfke, nefret ve şiddet'

Gazete Duvar’ın aktardığına göre; Ali Babacan Karaman’da yaşanan saldırı sonrası Devlet Bahçeli hakkında şunları söyledi;

Karaman il başkanımıza 8-10 kişilik bir ekip saldırıda bulundu. İl başkanımızın arasında olduğu 2 kişiyi ağır şekilde darp ettiler. Şu Bahçeli var ya Bahçeli… Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete faydası dokundu mu? Ortağı olduğu her hükûmet ülkeyi krizlerin içine düşürdü. Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bildiği başka bir şey yok. Bu ülkede milliyetçi hareketin bir ceremesini çekenler, bir de keyfini sürenler vardır. İktidar ortağı olarak devletin her türlü imkânı kullanıyor. Ancak, bir ayağı siyasetin içinde, bir ayağı şiddetin içinde.

Olayın üzerinden 2 gün geçti. Karaman’da kolluk kuvvetleri de adliye de ağır çekim çalışıyor. Biz bu konunun takipçisi olacağız. Bahçeli’nin ve ortağının bu ülkeyi şiddete, öfkeye, nefrete sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Erdoğan’a da birkaç sorum var: Siz kimlerle ortak olduğunuzun farkında mısınız? Sizin görmek istediğiniz Türkiye bu mu? Yoksa siz de şiddeti, ‘siyaset’ zannedenlerden misiniz?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
94
24
24
16
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Faydasını geçtim, zararı olmasa yeterdi...

sanane

Bıktırdınız be artık bütün partilerin yaşlı başkanları emekliye ayrılsın. Genç beyinlere ihtiyacımız var

spadina

Aklı başında, mantıklı, okumuş bir birey şu herifin tek bir konuşmasını dinledikten sonra bu adamın nasıl bir partinin başkanı olabileceğine hayret eder. Ama... Devamını Gör