Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'nin Annesi Şarkıcı mı Oluyor? Havva Öztel İlk Kez Açıklama Yaptı!

Aleyna Tilki'nin Annesi Şarkıcı mı Oluyor? Havva Öztel İlk Kez Açıklama Yaptı!

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ile düet yapacağı açıklamalarında bulunmuştu. Güzelliği ile dikkat çeken Havva Öztel, geçtiğimiz gün Zerrin Özer’in ‘Kıyamam’ isimli şarkısını seslendirmişti. Bu performansını Instagram hesabından paylaşan Öztel, takipçileri tarafından tam not aldı. Havva Öztel,  'Aleyna Tilki'nin Annesi Şarkıcı mı Oluyor? ' sorusuna cevap verdi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki önceki akşam verdiği konser öncesi muhabirlerin kendisine sorduğu soruları yanıtladı. Aleyna Tilki'nin 'Sesi cidden güzel' dediği annesi Havva Öztel ile düet yapacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler genç anne Havva Öztel'e çevrildi.

Aleyna Tilki'nin Annesi Şarkıcı mı Oluyor?

Aleyna Tilki'nin Annesi Şarkıcı mı Oluyor?

Zerrin Özer'in 'Kıyamam' adlı şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ilk kez açıklamalarda bulundu. Öztel bu iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

"Peki Bundan Benim Haberimin Olmaması... ''

"Peki Bundan Benim Haberimin Olmaması... ''

'Aleyna Tilki'nin annesi şarkıcı oluyor' başlıklı haberi paylaşan Öztel, şu ifadeleri kullandı:

'Peki bundan benim haberimin olmaması... Arkadaşlar öyle bir düşüncem yok. Belki ileride kızımla hatıra kalsın diye Anneler Günü'nde kızımla bir düet yaparım ama daha fazlası olsun istemem. Ben evimin salonunda, mutfağında şarkı söylemeyi tercih ederim'

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oylum savrukcu

yaaa? ben üzüldüm şahsen:( hemen hayır demeseydiniz havva hanım. iyice bi düşünseydiniz, bu ülkenin iğrenç eğlence sektöründe size de yer açılabilir bence.