Görüş Bildir
Haberler
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sözleşmeli 15 Personel Alacak

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sözleşmeli 15 Personel Alacak

Sunay Korkmaz
21.02.2021 - 12:53

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü 15 sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı ile ilgili ilan Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yayımlandı. İşte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü 15 sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 'Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik' ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı kadrolarına Personel alımı yapılacaktır' denildi.

Aranılan nitelik ve unvanların 'Mühendis, mimar, tekniker, teknisyen' olduğunu bildirildi. İlanın Resmi Gazete'de yayın tarihi 20 Şubat olarak duyurulurken, başvuru süresinin ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün olduğu açıklandı.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Personel Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın