Görüş Bildir
Haberler
Akustikhane'nin Tatlı Keşfi: Veys Çolak

Akustikhane'nin Tatlı Keşfi: Veys Çolak

Veys Çolak Kim?

Veys Çolak yaklaşık 15 yıldır müzik piyasasında olan yetenekli ve adından sıkça söz ettiren bir gitarist. Aslında çok fazla isimle beraber gördük onu. Peyk, Keşmeşeker, Su Soley Band,  Funk Alaturka ve daha birçok grubun gitaristliğini yaptı. Yıllarca Fatih Erdemci ile beraber çalıştı ve hala devam ediyor. Şimdilerde Melek Mosso ile beraber görüyoruz. 

Veys Çolak bağımsız bir müzisyen. Kendi şarkıları yine kendi imkanlarıyla hiçbir şirkete bağlı kalmadan sunuyor. Gitaristliğini son zamanlarda vokaliyle de süsleyen Veys Çolak'ın Akustikhane kayıtları mükemmel bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. 

Türkiye'de milyon dinlenip popüler olan sanatçıların şarkılarına baktığımızda maalesef aynı müzik kalitesini, müzik geçmişini ve olgun, pişmiş şarkılarını dinlemek pek mümkün oluyor. Ama gerçek müzisyenlerin, şarkılarını milyonlar dinlesin diye değil şarkıdaki ruhu yakalayan insanlar dinlesin diye şarkılarını yapan müzisyenlerin bu yolda hevesi kırılması ve kolay yolu seçmeleri de imkansız görünüyor. Veys Çolak da emin adımlarla bu yolda ilerleyen bir yolcu. 

Yakında albümü çıkacak olan Veys Çolak'ın adını sıkça duymayı umuyoruz ve Veys Çolak Band olarak konserler vereceği günleri bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Veys Çolak @akustikhane / Deli Gönül

Veys Çolak @akustikhane / Ne Haldeyim

Veys Çolak @akustikhane / Karam

Veys Çolak @akustikhane / Yan

Veys Çolak @akustikhane / İstanbul

İçeriğin Devamı Aşağıda

Veys Çolak @akustikhane / Modern İnsan

Veys Çolak - Sohbet / Kendinden bir şey koymak. @akustikhane

Veys Çolak - Sohbet / İlham almak. @akustikhane

Veys Çolak - Sohbet / Yeni müziği bulmak. @akustikhane

Veys Çolak'ı Nereden Takip Ederiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?