Görüş Bildir
Haberler
Akşener'in 'Utanmadılar' Çıkışına HDP'ten Yanıt: 'Haddini Bil!'

Akşener'in 'Utanmadılar' Çıkışına HDP'ten Yanıt: 'Haddini Bil!'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'AK Parti ile aynı masaya oturmaktan zerre utanmadılar' sözlerine HDP cephesinden yanıt geldi. HDP Sözcüsü Ebru Günay 'Sen HDP’yi bırak Sedat Bucak’la ne konuştun onu açıkla, 17 bin faili meçhul cinayetin hesabını ver ve haddini bil' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü grup toplantısında anayasada yapılmak istenen başörtüsü düzenlemesi kapsamında görüşen AK Parti ve HDP'yi hedef aldı. 

Akşener 'İşin ilginç tarafı, HDP vekilleri genel başkanlarını tutukladığı, belediyelerine kayyum atadığı için sabah akşam eleştirdikleri AK Parti ile aynı masaya oturmaktan zerre utanmadılar' ifadelerini kullandı.

HDP Sözcüsü Günay: "17 bin faili meçhul cinayetin hesabını ver"

HDP Sözcüsü Günay: "17 bin faili meçhul cinayetin hesabını ver"

Akşener'in sözlerine HDP Sözcüsü Ebru Günay'dan yanıt geldi. Hem iktidarı hem muhalefeti eleştiren Günay 'İki blokun temel özelliği nedir biliyor musunuz? HDP düşmanlığında büyük yarış içindeler. İktidar muhalefeti, muhalefet iktidarı HDP’ye yakın olmakla suçluyor. Anlamadıkları şey ise HDP’nin durduğu yerdir. HDP sizleri beğenmiyor. Sizlerin çözüm olacağına HDP inanmıyor' dedi. Günay, şöyle devam etti: 

'Akşener’e soruyoruz? Türkiye’nin 3’üncü büyük partisi olarak bizi ziyarete gelen AKP heyeti 5 dakika sonra Meclis’in 5’inci partisini yani sizi ziyaret etti. HDP’ye dil uzatacağına sizler ne konuştunuz onu söyleyin! Sen HDP’yi bırak Sedat Bucak’la ne konuştun onu açıkla, 17 bin faili meçhul cinayetin hesabını ver ve haddini bil. Karanlıkta büyüyenlerin, karanlıktan beslenenlerin getireceği şey karanlıktan başka bir şey olamaz.'

HDP'li Oluç'tan fotoğraflı tepki

HDP'li Oluç'tan fotoğraflı tepki
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Adalet Bakanı Bozdağ başkanlığındaki heyet bizim kapıdan çıkıp, koridoru yürüyüp İYİ Partiye gidip, kendilerinin söylemiyle “masa kurup” görüştüler... Lahana ve perhiz turşusu misali...' dedi. 

AK Parti ve HDP heyetleri arasındaki görüşmenin fotoğrafını paylaşan Oluç 'Fotoğrafı da şuraya bırakalım, lazım olur, çerçeveletip duvarınıza asarsınız...' dedi.

Akşener ne demişti?

Akşener ne demişti?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında AK Parti heyetinin anayasa düzenlemesiyle ilgili HDP'ye yaptığı ziyareti değerlendirdi. Akşener, şunları kaydetti:

'Eğer ki şimdiye kadar Sayın Erdoğan’a iktidarı müjdeleyen şey açılım süreci olsaydı; geçtim HDP’yi, bugün, PKK’yla müttefik olurdu. Biliyorsunuz, uzun zamandır AK Parti cenahı akıllarınca bizleri, HDP ile gizli ittifak kurmakla itham ediyordu. Bazı HDP’liler de bu açıklamaları tebessümle karşılayıp, bizi faşistlikle, faili meçhulcülükle suçlayacak kadar alçalıyordu. E tabi, Allah büyük. İYİ Parti’yi yaftalayanlarla İYİ Parti’yi izole etmeye çalışanlar, nihayet aynı kampta buluştu. Resim iyice netleşti, saflar belli oldu. AK Parti vekilleri, PKK’yla bir tuttukları HDP ile aynı masaya otururken utanmadılar. İşin ilginç tarafı, HDP vekilleri de genel başkanlarını tutukladığı, belediyelerine kayyum atadığı için, sabah akşam eleştirdikleri AK Parti ile aynı masaya oturmaktan zerre utanmadılar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Hanginizde varki utanma hissi🤔yok çok dikkatli bakıyorum, bakıyorum yine yok? Bide arkadaşlar siz bakın var mı bunlarda utanma

Halit Demir

Ülkemizde siyaset menfaatten başka birşey değil. Menfaat işin içinde varsa birbirlerinin kapılarını çalarlar, birbirlerine güzel söylemlerde bulunurlar, birb... Devamını Gör