Görüş Bildir
Haberler
Akşener, Doğu Türkistanlı Kadını Kürsüye Çağırdı; TBMM TV Yayından Çıktı...

etiket Akşener, Doğu Türkistanlı Kadını Kürsüye Çağırdı; TBMM TV Yayından Çıktı...

Ulaş
27.01.2021 - 12:38

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Yana yakıla, 'HDP kapatılsın' diyorlar ama, bunun için en ufak bir adım bile atmıyorlar' açıklamasını yaptı. Akşener, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in adına gönderme yaparak 'Cinping Perinçek' diye seslendiği Doğu Perinçek'in Erdoğan ve Bahçeli'yi esir aldığını söyledi.

Öte yandan Akşener, Doğu Türkistanlı Nursiman Abduraşid'i kürsüye çıkarınca TBMM televizyonu yayını kesti. Nursiman Abduraşid konuşmasında 'Doğu Türkistan'a kulak verin' çağrısı yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meral Akşener partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Öne çıkan bazı satırbaşları şöyle: 

Sayın Erdoğan; madem bu kadar iş imkânı var, madem yeni yeni şirketler kuruluyor, madem ekonomi şaha kalktı gidiyor, E o zaman, neden istihdam sürekli azalıyor? Sen git danışmanlarına asıl bunu sor. Sayın Erdoğan; Bu ucube sistem sana yaramadı. Bunu kabul et artık. Servet kovalayan saray danışmalarının elinde oyuncak oldun. Kürsüden söylediklerinle, yaptıkların, birbirini tutmaz hale geldi. Senin keyfin yerinde olabilir, ama bu sırada olan milletimize oluyor. Gittiğin yol, yol değil. Gel, şu saray hayatından bir sıyrıl, milletin arasına karış. Bir bak bakalım, memlekette neler oluyor. Bir gör bakalım, vatandaş ne çekiyor. Kepenk kapatan dükkanlar, iflas eden firmalar, artık Türkiye’nin acı bir gerçeği.

'Vatandaş fatura ödemek için, alyans bozduruyor...'

'Vatandaş fatura ödemek için, alyans bozduruyor...'

Sen, ‘Bugün 1 lira 35 kuruşluk satış yaptım.’ diyen, esnaf kardeşimin dükkanı açık mı sanıyorsun? Saray duvarlarından milletimizin sesini duymuyorsun, onu anladık. Ama hiç olmazsa bize kulak ver. Bak bir kasap kardeşim diyor ki; ‘Günlük 100-150 kilo tavuk satıyorduk, 20 kiloya kadar düştü. Borç içinde yaşıyoruz.’ 15 Temmuz’da, kahramanlık destanı yazan Kahramankazan’da, bir giyim mağazasına girdim. Dükkan sahibi kardeşim diyor ki; ‘Isıtmayı bile karşılayamıyoruz, dükkan buz gibi. Saat 13.00 oldu, hala siftah yok. 5 aydır kira ödeyemiyorum. Dayanacak güç kalmadı.’ İstanbul Kartal’da bir kuyumcu kardeşim diyor ki; ’80 yaşında bir teyzemiz geldi, eşinden kalan yüzüğü bozdurdu.’ Eskiden vatandaş kuyumcuya yatırım için giderdi. Şimdilerde, fatura ödeyebilmek için, alyans bozdurmaya gidiyor.- Bakın bilezik demiyorum, yuvasının nişanesi alyansını bozduruyor, alyansını. Bak, İstanbul’daki bir tuhafiyeci kardeşim ne diyor; ‘Benim işim iyi ya da kötü ne fark eder? Yan dükkanın sahibi arkadaşım dayanamadı, kapattı.!

Doğu Türkistanlı kadın kürsüde konuştuğu sırada TBMM TV yayından çıktı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
385
218
81
19
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rurouni Kenshin

arap olsaydi tüm kanallar aninda canli yayina gecerdi

Sinan

Çin'e olan göt korkusundan ve Arap değil Türk olduğun için yayını kesiyorlar ablacım. Çok yanlış devletten yardım istiyorsun.

ayy

arap sevici akp'ye şaşırmıyorum ama 'türkçü' bütün mhplilerin bu görüntüleri izleyip iliklerine kadar utanması lazım ben ne yapıyorum diye