Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekil, Enes Kara'nın Ölümü İçin 'Dış Güçlerin Oyunu' Dedi

AKP'li Vekil, Enes Kara'nın Ölümü İçin 'Dış Güçlerin Oyunu' Dedi

AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, cemaat evinde uğradığı baskılar sonucunda intihar eden Enes Kara'nın ölümünü 'dış güçlere' bağladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen AKP'li Karahocagil, gazetecilerin Enes Kara ile ilgili bir sorusuna “Böyle baskılar doğru değil. Cemaatlere mal etmek de doğru değil. Cemaatlerde bir tane oluyorsa, ailelerde onlarca oluyor. Kumar oynayan, içki içen ailelerde onlarca oluyor. Onlar hiç gündeme gelmiyor ama burada Enes Kara üzerinden cemaatlere, Müslümanlara vurma gayreti içerisinde. Tek amaç, ‘Müslümanlara nasıl vururuz’un hesabı. Biz, bunu, gençlerimize ‘Dış güçler’ deyince de biraz zorlarına gidiyor ama bu bir gerçek. Dış güçlerin ülkemiz içindeki oyunları' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
80
44
12
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Evet mesela ben ay sonunu zorla getiren bir dış gücüm. Herkes dış güç bir tek siz iç güçsünüz. Ya bir defa hatalıyız dediğinizi göreyim ya. Bir cemaat ki vak... Devamını Gör

Kürş Efendi

Cemaatlerin müslümanlık olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba?siz varken müslümanlığa zarar verecek başka kimseye gerek yokki zaten.

rbt

bu dış güçler sizi böyle sürekli yeniyorsa siz ne işe yarıyorsunuz?bir kerede şu dış güçleri yenin şamar oğlanı oldunuz.