Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Kurtulmuş: 'Elektrik Faturaları Bir Günde Bu Noktaya Gelmedi'

AKP'li Kurtulmuş: 'Elektrik Faturaları Bir Günde Bu Noktaya Gelmedi'

AKP Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, elektrik faturalarıyla ilgili 'Elektrik faturaları meselesinde şunu görmek lazım. Elektrik faturaları bir günde 'Hadi bakalım elektrik faturalarını arttıralım' denildiği için bu noktaya gelmedi' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtulmuş, Kanal 7'de yayınlanan 'Başkent Kulisi' programında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

Siyasetle ilgili soruları yanıtladıktan sonra 'elektrik faturaları ne olacak?' konusuna da değinen Kurtulmuş, 'Elektrik faturaları meselesinde şunu görmek lazım. Elektrik faturaları bir günde 'Hadi bakalım elektrik faturalarını arttıralım' denildiği için bu noktaya gelmedi. 2021 yılı içinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hazinesinden milletin, yani bizlerin harcadığımız doğalgaz faturalarının yüzde 75'ini, elektrik enerjisinin yüzde 25'ini devlet ödedi. Bu olağanüstü yüksek bir destekti. Geçtiğimiz yıl verilen destek 100 milyar TL civarında bir destektir.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
14
10
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Haklısınız yaklaşık 7300 günlük emeğinizin sonucu :)

asdfgh

Sokacak laf bırakmadınız.Biz yorulduk siz yorulmadınız

dasdasd

o paralar kimin cebine gidiyor? devlet destegi ayagina beceriksiz ozellestirmelere oluk oluk paralar akiyor. bunu da millete sosyal devletiz diye yedirmeye c... Devamını Gör