Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Bülen Turan Muhalefete 'Dangalak' Dedi

AKP'li Bülen Turan Muhalefete 'Dangalak' Dedi

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, '2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak,' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığınca Kordon Boyu'ndaki Öğretmen Evi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte partililerle bayramlaşan Turan, burada yaptığı konuşmada muhalefete hakaret etti.

'Dangalakların seçimi'

'Dangalakların seçimi'

2023 seçiminin 'Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları' diyenler ile 'sen değil buna mahkeme karar verecek' diyenlerin seçimi olacağını öne süren Turan, '2023 büyüyen Türkiye'de yatırımlarda, istihdamda, uluslararası ilişkilerde büyüyen Türkiye'de sadece eski sisteme dönelim, yine kavga edelim, sistem tartışması olsun diyenlerin seçimi olacak. 2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak. O yüzden memleketimize de Türkiye'mize de sahip çıkacağız. Bu ucuz siyasetçilere bu meydanı bırakmayacağız.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
59
16
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Bunlar kendi seçmenine bile "öküz" dedi ve yine o öküzlerden %53.97 civarında oy topladı, ekleyeceğim başka bişey yok

stroke

Siyaset dilinden başka her türlü dil var bunlarda.

Trky

AKP'de 1 tane akıllı adam yok mu merak ediyorum