Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefon ile Kan Tahlili Yapmak Artık Mümkün

Akıllı Telefon ile Kan Tahlili Yapmak Artık Mümkün

Huubble
26.03.2016 - 22:40

Kan tahlili yapmak sıkıntılı bir iştir, biliriz. Doktorun sizden böyle bir şey istemesi hem 'ciddi bir şey mi var acaba?' diye düşündürerek canınızı sıkar hem de hastanede bir ton işle ve prosedürle uğraşmanızı gerektirir. Artık en azından bu sorunun bir kısmını ortadan kaldırmak mümkün görünüyor. 

Amerika'da geliştirilen Cor isimli cihaz vücudunuzdan aldığınız kanı analiz edip sonuçları dakikalar içinde cep telefonunuza gönderiyor. Telefonunuzda bulunan cihaza dair uygulama ise sonuçları depoluyor, önceki değerlerinizle karşılaştırıyor ve durumunuzu daima takip ederek değişimleri size bildiriyor. Cihaz bu özellikleri ile detaylı bir raporlama ve karşılaştırma imkanı sunuyor. Bu durum da sonuç ve raporları değerlendiren doktorunuzun daha sağlıklı karar almasını ve tedavi yöntemleri sunmasını kolaylaştırıyor.

Şu anda fonlama aşamasında olan cihazın yakın zamanda satışa sunulması bekleniyor. Cihazın satış fiyatının ise 299 dolar olacağı belirtiliyor. İlk ürünlerin Ekim ayında sahiplerine ulaşacağını da ekleyelim. Bu faydalı teknolojinin ülkemize de en kısa sürede giriş yapmasını ümit ediyoruz. Buyrun , daha fazlası aşağıdaki video'da.

Kaynak: http://www.huubble.com/2016/03/akll-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın