Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'den "Emekliye Seyyanen Zam" Çıkışı

AK Parti'den "Emekliye Seyyanen Zam" Çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'emekliye seyyanen zam' önerisiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Güler 'Mümkündür elbette. Gayretimiz, çabamız olacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM grup toplantısında gündeme getirdiği 'emekliye seyyanen zam' talebiyle ilgili AK Parti cephesinden açıklama geldi. 

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında emeklilere yapılan zammın yetersiz olduğunu belirterek 'Milliyetçi Hareket Partisi olarak açık ve samimi teklifimiz şudur: İlk olarak, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir' demişti.

"Çok ciddi bir çaba sarf edildi"

"Çok ciddi bir çaba sarf edildi"

Habertürk yayınında bugün TBMM Genel Kurulu gündemine gelen memur ve emekli zammına ilişkin torba yasa teklifine dair değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Devlet Bahçeli'nin çağrısına ilişkin şunları söyledi:

'Mümkündür, bu manada çalışanlarımızın özellikle enflasyona ezdirilmesi, özlük haklarının artırılması noktasında çabamız olacaktır. Ancak bütçe imkanları dediğimiz denge var. Belli noktalarda tasarrufta bulunarak farklı kalemler oluşturulmak suretiyle fazla verilmesini biz de arzu ederiz. Çok ciddi bir çaba sarf edildi.'

"Çabamız devam edecek"

"Çabamız devam edecek"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ek bütçe teklifinin bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildiğini hatırlatan Güler, 'Orada yaklaşık 500 milyar TL'ye yakın harcamanın AFAD başkanlığımıza verildiğini görüyoruz. Yaklaşık 300 milyar TL'nin Hazine ve Maliye Bakanlığı'na verildiğini görüyoruz. Elbette bu manada bu gayreti ve çabayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde ekonomik imkanları artırma noktasında çabamız devam edecektir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
25
10
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamsız Karga

Dilenciye para verir gibi ne bu ya sadaka toplayacak millet artık yazık bu millete yazık

.

zam olsa nolacak kasada para olmadıktan sonra mecburen daha fazla vergi daha fazla enflasyon daha fazla faiz artışı gerekmesi demek olacak ezcümle bi karşılı... Devamını Gör

Diğdem Çakır

yani şimdi ne demek istiyor bana özetleyebilecek olan var mı?

Doğan Serbest

Milletvekili zammı kadar olmasa da 3-5 bişiler atarız emeklinin önüne diyor