Görüş Bildir
Haberler
Törenle Atılan 4 Metrekarelik Yurt Temeli...

Törenle Atılan 4 Metrekarelik Yurt Temeli...

Batuhan
22.05.2015 - 11:58 Son Güncelleme: 22.05.2015 - 13:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen pazartesi günü Kütahya’nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Ak Parti Milletvekili Vural Kavuncu’nun da katıldığı, 200 kişilik kız yurdu için 4 metrekarelik bir alana temel atma töreni tartışmalara sebep oldu.

Temel atma töreninin göstermelik olduğunu söyleyen CHP Milletvekili adayı Dr. Fazıl Kasap; 'Yaklaşık 5 metrekarelik bir alanda atılmış olan temel Emet halkının gözünü boyamaya ve kandırmaya yönelik göstermelik bir temeldir. Yönlendirmeye yönelik bu girişimi yanlış buluyoruz. Ortalıkta temel kazısı ve hafriyat yapılmamışken, yapılan temel atma töreni halkımızı kandırmaya yöneliktir.' açıklamasını yaptı.

Ayrıca seçim çalışmaları için Kütahya'da bulunan CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, atılan temelin fotoğraflarını Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

'Sizce bu nedir? Önce tahminleri alayım sonra olayı ve yeri açıklayacağım' paylaşımı yapan Oran, 'Nihat Zeybekçi'nin geçen hafta Kütahya Emet'te törenle attığı 4 m2'lik Kız Yurdu İnşaatı temeli' sözleri ile atılan temelin fotoğraflarını paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yetkililer, yurdun temsili olarak temelinin atıldığını, önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0