Görüş Bildir
Haberler
Aile Babası Konusu Nedir? Aile Babası Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Aile Babası Konusu Nedir? Aile Babası Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

2000 yılında gösterime giren Aile Babası filmi yönetmen koltuğunda Brett Ratner otururken filmin senaryosu da Todd Komarnicki ve Chesley Sullen'e aittir. Bu akşam ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki, Aile Babası konusu nedir? Aile Babası oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jack Campbell, işinde fazlasıyla başarılı olan, zengin ve yakışıklı bir iş adamıdır. Hayatında ne istediyse, neyin olmasını dilediyse bir şekilde onu gerçekleştirmiştir. Bir Noel gecesi, gerçekleşen birtakım tuhaf olayların akabinde kendisini bambaşka bir konumda buluverir. Artık Jack Campbell'ın pek parası yoktur ancak bir ailesi vardır. Jack Campbell, büyük bir korkuya kapılmıştır. Zamanla bu duruma, yeni hayatına alışmaya başlayacaktır.

AİLE BABASI KONUSU NEDİR?

Dane Jensen, Blackrock Recruiting adlı bir şirkette eleman alımından sorumlu bir insan kaynakları uzmanıdır. Kendisini teknik eleman avcısı olarak adlandıran Dane, şirkette yükselmek için fırsat kollayan, azimli bir çalışandır. Kariyer basamaklarını tırmanma fırsatına eriştiği bir anda çocuğu hastalanır. Dane bu noktada işi ve ailesi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

AİLE BABASI OYUNCULARI KİMLERDİR?

  • Gerard Butler

  • Gretchen Mol

  • Alison Brie

  • Anupam Kher

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın