Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Efsane Eseri Film Oluyor! Hangi Roman Film Olacak? Oyuncu Kadrosu Belli mi?

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Efsane Eseri Film Oluyor! Hangi Roman Film Olacak? Oyuncu Kadrosu Belli mi?

GNS
23.03.2022 - 19:41

Bir efsanevi kitap daha film oluyor. Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatının önemli temsilcilerinden Ahmet Hamdi Tanpınar'ın başyapıtlarından 1954 basımlı Saatleri Ayarlama Enstitüsü romanı, Limon Yapım imzasıyla beyazperdeye taşınıyor. Türk edebiyatının dizi ve film yapımlarına büyük katkısı olduğu ve son derece ilgi çektiği bilinirken; Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün sinemada göreceği tepki merak ediliyor. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatının önemli isimlerinden Ahmet Hamdi Tanpınar'ın unutulmaz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü film oluyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Limon Yapım'ın üstlendiği film için çalışmalar başlamış. Pek çok roman, şiir, deneme ve hikayesiyle edebiyat tarihine büyük izler bırakan Tanpınar'ın eserinin, beyazperdeye taşınacak olması yazarın sevenlerini son derece heyecanlandırdı. İşte haberin detayları...

Saatleri Ayarlama Enstitüsü Film Oluyor!

Saatleri Ayarlama Enstitüsü Film Oluyor!

Limon Yapım, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın ölümsüz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü beyazperdeye dökmek için harekete geçti. Tanpınar varislerinin temsilcisi ONK Ajans ile sürdürülen görüşmelerin sonucu olumluya bağlandı.

Limon Yapım'a Tanpınar'dan İzin!

Limon Yapım'a Tanpınar'dan İzin!

Eserin sinemaya dökülmesi için Limon Yapım'a izin verilen bir sözleşme için el sıkışıldı. Yapımın sahibi Hayri Aslan, esasen Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü uluslararası bir ortak yapım şirketi ile birlikte ortaya koymak istediklerini söyledi.

Oyuncular Belli Oldu mu?

Oyuncular Belli Oldu mu?

Henüz oyuncu kadrosuna dair bir bilgi bulunmamasına karşın, Limon Yapım sahibi Aslan, sinema dünyasında on derece ünlü olan yabancı bir yönetmen ile temasa geçtiklerini bildirdi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın