Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Albayrak Kimdir, Kaç Yaşındadır? TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak Oldu

Ahmet Albayrak Kimdir, Kaç Yaşındadır? TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak Oldu

Dün akşam Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte TRT üst yönetiminde değişikliğe gidildi. Önceki yönetmelikte 'Genel Müdür, Yönetim Kurulunun başkanıdır' ibaresiyle aynı isim tarafından yürütüleceği belirtilen TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü fonksiyonları ayrıldı. Böylece Yönetim Kurulu Başkanlığı 'karar organı', Genel Müdürlük ise 'icra organı' olarak faaliyet yürütecek. Yapılan yeni değişiklikle birlikte Ahmet Albayrak, TRT Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Vatandaşlar, Ahmet Albayrak’ın kim olduğunu merak ediyor. İşte TRT üst yönetimine atanan Ahmet Albayrak’ın hayatı ve eğitimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ahmet Albayrak Kimdir?

Ahmet Albayrak Kimdir?

Ahmet Albayrak, 1982 doğumludur. Ahmet Albayrak, 2003 yılında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden fakülte birincisi olarak mezun oldu.

2005 yılında yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat dalında, 2008 yılında ise sanatta yeterliğini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat dalında tamamladı.

Video, film, motion, resim, çizim, fotoğraf ve enstalasyonları ile dünyanın birçok kentinde önemli sanat etkinliklerine katıldı ve çeşitli ödüller aldı.

Ahmet Albayrak, görsel iletişim tasarımı, hareketli görüntü tasarımı, işitsel imge üretimi, iletişimsel estetik, dijital iletişim, sanat ve basın, film-video sanatı, video mapping, yeni medya, sosyal medya ve sanat, arşiv görselleştirme ve yapay zekâ, yazılı ve dijital basın estetiği, dijital imge dili ve sanat diplomasisi gibi konularda birçok özel ve resmi kurumda seminerler, konferanslar ve dersler verdi, çeşitli projeler gerçekleştirdi.

Bu gibi alanlarda ürettiği işlerle çağdaş sanat sergilerine ve çalıştaylara katıldı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın