Görüş Bildir
Haberler
Adli Tıp Raporunda Ortaya Çıktı: 13 Yaşındaki Çocuğu Babası Hamile Bırakmış

Adli Tıp Raporunda Ortaya Çıktı: 13 Yaşındaki Çocuğu Babası Hamile Bırakmış

Onedio Medya
30.03.2016 - 19:40

Son günlerde ülkenin farklı şehirlerinde ortaya çıkan çocuklara yönelik istismar ve tecavüz haberlerine bir yenisi daha eklendi. Çorum'da 13 yaşındaki A.Ş. adlı bir kız çocuğuna, öz babası, ağabeyi ve amcasının tecavüz ettiği iddia edildi. Olayın ardından 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Yapılan sağlık kontrolünde kız çocuğunun hamile olduğu ve bebeğin baba O.Ş.'den olduğu  Adli Tıp Kurumu raporunda ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Çorum'un merkeze bağlı Büyükdüvenci Beldesi'nde geçen yıl Ekim ayında iddialara göre A.Ş. adlı kız bir kız çocuğuna babası, amcası ve ağabeyi tecavüz etti.

Olay 8'nci sınıf öğrencisi çocuğun durumu öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. Öğretmenin jandarmaya ihbarı sonrası gözaltına alınan baba O.Ş., ağabey A.Ş. ve amca M.Ş. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yapılan sağlık kontrolünde de kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı.

İlk duruşma yapıldı

İlk duruşma yapıldı

Çorum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması bugün  gerçekleştirildi. Nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla haklarında 15 ila 20 yıl arasında değişen hapis cezası istenen 3 tutuklu sanığın duruşması kapalı gerçekleşti.

Bebek babadan...

Duruşmada mahkeme heyeti Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporu okudu. A.Ş. iki aylık hamileyken yapılan DNA testinde bebeğin baba O.Ş.'den olduğu tespit edildi. DNA testinin ardından kızın da talebi doğrultusunda gebeliğin sonlandırıldığı ifade edildi.

Anne G.Ş. ise oğlundan şikayetçi olmadığını, ancak eşinden ve kayınbiraderinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıklar, tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti bazı tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

Olayın ardından A.Ş.'nin devlet koruması altına alındığı, anne G.Ş.'nin de kentten ayrılarak Ankara'ya yerleştiği ifade edildi.

Barodan açıklama

Çorum Barosu da yaptığı açıklamayla davanın takipçisi olacaklarını ve müdahil olmak için mahkemeye gerekli başvuruların da yapıldığını bildirdi.

Sosyal medyada isyan mesajları: 'Utanıyorum bu ülkeden'

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay Ekşisözlük kullanıcılarının da gündemindeydi

Olay Ekşisözlük kullanıcılarının da gündemindeydi
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erich von Manstein

bu olaylar hep vardı da biz mi gormedik, yoksa son zamanlarda çok mu arttı, düşündürdü biz bu çukura yeni yeni mi batiyoruz, yoksa batali çok mu oldu bilmiy... Devamını Gör

Canan Kıraklı

daha önce de vardı ama kesinlikle arttı..bu olayları yaşayan çocukların adli ve tıbbi tedavilerini mesleğim gereği takip etmiş biri olarak söylüyorum. Çok ac... Devamını Gör

be happy

Bu olayda hakim savci hapis falan gereksiz.direk linç idam neyse artik!icimizin sogumasi icin biseyler gerekiyor! tukendik bittik bu igrencliklerden.yeter yeter

Pasif Kullanıcı

sizin a... sikeyim 13 yaşında bir çocuğa nasıl böyle bir şey yaparsınız her şeyden önce canın kanın kızın senin o lan elim ayağım titredi amk