Görüş Bildir
Haberler
Adını Yarı Finale Yazdıran Oxygen Esports: "Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi tartan bir ekibiz."

Adını Yarı Finale Yazdıran Oxygen Esports: "Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi tartan bir ekibiz."

Burak Kaya
01.05.2021 - 12:58

Onedio Gaming olarak adını Champions Tour Stage 2: EMEA Challengers Playoffs'ta yarı finaline yazdıran OXG Esports'un koçu Cuaj ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

OXG Esports, adını yarı finale yazdırdı!

Cuaj: "İzlanda için bir adımımız kaldı."

Cuaj: "İzlanda için bir adımımız kaldı."

Öncelikle yarı finale çıktığınızdan dolayı sizi tebrik ederiz. Rakibinizi 2-1 yenerek yarı finale yükseldiniz. Bu karşılaşma hakkında neler söylemek istersiniz? 

Cuaj: Teşekkür ederiz. Öncelikle çok mutluyuz. İzlanda için bir adımımız kaldı. İlk büyük gerçekleşecek LAN turnuvasında bulunmayı gerçekten çok istiyoruz. Karşılaşmadan beklediğimiz sonucu aldık. Keyifli bir seriydi. 

Yarı finalde, Scream’in liderliğinde iyi bir performans gösteren Team Liquid ile karşılaşacaksınız. Kazananın İzlanda’ya gideceği yarı final hakkında düşünceniz nedir? 

Cuaj: Güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum. Rakibimiz iyi bir oyun sergileyerek buraya çıktı. Gerekli önlemleri alıp maçımıza çıkacağız.

Cuaj: "Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi tartan bir ekibiz."

Cuaj: "Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi tartan bir ekibiz."

Turnuvadan önce Türk takımları, turnuvanın güçlü ekiplerinden gösteriliyordu fakat grup aşamasında beklenmeyen yenilgiler yaşandı. Sizce diğer iki temsilcimiz Futbolist ve BBL Esports’un bu performansı neden böyle oldu? 

Cuaj: Belki günlerinde değillerdi belki şanssızlıklar yaşadılar, iki takım göndermeyi her şeyden çok istiyorduk. 

Umarım en azından biz gerçekleştirebiliriz. Hepimizin adına orada bulunmak bizim için büyük bir gurur olur. 

Avrupalı takımlarla ilk kez bu kadar büyük bir turnuvada karşı karşıya geliyoruz. Avrupalı temsilcilerin oyun tarzları hakkında neler söylemek istersiniz? 

Cuaj: Avrupalıların içinde oyun tarzları çok bölünüyor aslında. Kimisi aim üstüne yoğunlaşıyor kimisi taktiklerin üstüne harmanlıyor. Birbirinden çok farklı şeyler görüyoruz. 

Bizim de onlara kıyasla farklı ve iyi yaptığımız şeyler var. Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi tartan bir ekibiz. O yüzden rakibimizin oyun stillerini çabuk çözüp çözüm üretebiliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın