Görüş Bildir
Haberler
Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek Bir Deri Bir Kemik Kaldı! Peki Feyza Civelek Kimdir?

Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek Bir Deri Bir Kemik Kaldı! Peki Feyza Civelek Kimdir?

Adını Feriha Koydum dizisindeki hayat verdiği zengin kız karakteri ile ünlenen genç oyuncu Feyza Civelek verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü. Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek ünlüleri zayıflatan Şeyda Coşkun ile kampa girmişti. 2.5 ayda spor ve diyetle 78 kilodan 58'e düşen 25 yaşındaki Feyza Civelek, 'Her gün 1.5 saat yürüdüm. Sebze ağırlıklı beslendim. 42 bedendim, şimdi 34 oldum' diye konuşmuştu. Peki, Feyza Civelek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Feyza Civelek hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2,5 ay boyunca Şeyda Coşkun ile çalışan Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düşerek bambaşka bir görüntüye sahip oldu. 42 bedenden 34 bedene inen oyuncu, tüm gardrobunu da yeniledi. Feyza Civelek, sebze- protein ağırlıklı beslendiği ve günde 1,5 saat yürüyerek ulaştığı görüntüsünün yanında dizideki imajıyla da sosyal medyada takipçilerinin büyük beğenisini topladı.

Kimse için Kilo Vermedim Kendimi Yeniledim

Kimse için Kilo Vermedim Kendimi Yeniledim

Daha önce Harvard University New York Film Academy ve New York/ New York Film Academy'de aldığı eğitimlerin ardından oyuncu koçları Ümit Çırak ve Merve Taşkan ile çalışan Civelek, 'Sol Yanım' dizisindeki 'Nazlım' karakteri ile dizide kilit rollerden birini canlandıracak. Asi, sınıf atlamaya çalışan ve bu yolda her şeyi mübah olarak gören Nazlım rolüyle ortalığı karıştırmaya hazırlanan oyuncu 'Nazlım, asiliği ve entrikalarıyla seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Bu role gerçekten çok uzun zamandır çalışıyorum ve onun içindeki çalkantıları çok içselleştirdim. Yepyeni bir tarzla izleyicilerle buluşacağım. Yıllardır hiç kimse için imajımı değiştirmedim, kilo vermedim ama 'Sol Yanım' için kendimi yeniledim ve 20 kilo verdim. Demek ki benim gerçek 'Sol Yanım' mesleğimmiş' şeklinde konuştu.

Feyza Civelek Kimdir?

Feyza Civelek Kimdir?

Dizi oyuncusu. 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 1.60 cm boyunda ve 55 kg. Annesi, Güllerin Savaşı dizisinin senaristi Melis Civelek'tir. İlk olarak Acemi Cadı dizisinde oynadı. Sonra bir gençlik dizisi olan Kavak Yellerinde küçük bir rol alan Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum dizisi ile kendini tanıtmıştır. Ünlendiği dizi ise Güllerin Savaşı dizisi oldu.

Şimdiye dek 5 dizide rol alan Feyza Civelek, 2018’de Kanal D ekranlarına gelen Bir Umut Yeter adlı dizide Damla Akar, 2020’de rol aldığı Sol Yanım dizisinde Nazlım karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Yapımlar:

  • Sol Yanım (Nazlım, TV Dizisi 2020)

  • Bir Umut Yeter (Damla Akar, TV Dizisi 2018)

  • Güllerin Savaşı (Çiçek, TV Dizisi 2014-2015)

  • Adını Feriha Koydum (Lara, TV Dizisi 2011-2012)

  • Kavak Yelleri (TV Dizisi 2009)

  • Acemi Cadı (Feyza, TV Dizisi 2006)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın