Görüş Bildir
Haberler
Adidas'ın Yeni Bluetooth'lu Topu Satışta

Adidas'ın Yeni Bluetooth'lu Topu Satışta

Pchocasi
28.05.2014 - 10:35 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 15:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adidas'ın Yeni Bluetooth'lu Topu Satışta

Adidas’ın yeni futbol topu teknoloji dolu ! Bluetooth özelliğine sahip bu akıllı top satışa çıkıyor. 

Teknoloji’nin sürekli geliştiği günlük hayatta her alanda artık teknoloji görmek mümkün. Dünyanın en ünlü spor malzemesi üreticisi olan Adidas’ın en son tasarlamış olduğu futbol topu en güzel örneklerden birtanesi.

Futbol topunda Bluetooth bağlantı özelliği ile birlikte her dokunuş takip edilebilirken, miCoach Ball adı verilen futbol topu geçtiğimiz günlerde kullanıcılar için piyasaya sürüldü. Apple’ın çevrim içi mağazasında satışa sunulan akıllı futbol topu iOS işletim sistemi ile birlikte birebir uyumlu olarak çalışıyor.

iOS İLE BİREBİR UYUMLU ÇALIŞIYOR”

Topun iç kısmında yer alan alıcı sensörler sayesinde topa vurulan her darbede ölçüm yapılarak vuruş hızı, rotasyon, falso gibi veriler elde edilebiliyor. Söz konusu veriler antremanlar sırasında oyuncular için iOS uygulamaları üzerinden de farklı vuruş teknikleri çalışılabiliyor.

iOS uygulamasını indiren oyuncular, uygulamayı çalıştırdıktan sonra “Kendine Meydan Oku” kısmına girerek şut hızı, serbest vuruşlar, antremanlar ve top aşırtma gibi teknik detayları hedef olarak belirleyebiliyorlar. “Kayıt Defteri” bölümünde ise topa vuran kişinin bütün vuruşları tek tek not ediliyor.

“USB’DEN ŞARJ EDİLEBİLİYOR”

miCoach Smart Ball ayrıca USB üzerinden şarj edilebilirken, vuruşlar yapıldıktan sonra tüm istatistikler sosyal medya aracılığı ile her platformda paylaşılabiliyor. Bu şekilde bir futbol topunun hayali bile güzelken, Adidas’ın direktörü Christian DiBenedetto aldıkları yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

miCoach Smart Ball’a sahip olmak isteyenler ABD ve Avrupa’da Apple’ın çevrimiçi mağazalarından erişebilecekleri gibi, adidas.com adresinden satış işlemleri gerçekleştirilebilecek. Futbol topunun şuanda Türkiye satış fiyatı ise bilinmiyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/adidasin-yeni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0