Görüş Bildir
Haberler
Adidas'ın Akıllı Topu İle Dünya Kupası Ayağınızda

Adidas'ın Akıllı Topu İle Dünya Kupası Ayağınızda

Caner
21.06.2014 - 21:53

İster televizyon başında olun, ister dayanamayıp halı sahaya çıkın, ama bu ay Dünya Kupası’ndan kaçış yok.

Geçenlerde Adidas’ın Dünya Kupası için uzun yıllardır özel olarak tasarladığı resmi kupa futbol topunu sizlere tanıtmıştık. Adidas bu konuda teknolojiyi geliştirdikçe, sadece dünya futboluna değil, futbol oynamayı sevenlere de faydalı ürünler ortaya çıkıyor.

İşte Adidas ’ın son ürünlerinden olan akıllı futbol topu “” ile siz de bir Dünya Kupası şampiyonu gibi hissedebilirsiniz. Eğer futbolla ciddi olarak ilgileniyorsanız, miCoach gelişmiş özellikleri ile sahadaki performansınızı artırmanıza yardımcı olacak.

Akıllı top miCoach Smart Ball, içine gömülü sensörlerle darbeleri, hızı, dönüşü, katedilen yolu ve mesafeyi, vuruş noktasını ölçüyor ve veriyi özel “Smart Ball” uygulama sına yolluyor. Böylece her vuruşunuzu analiz edebilir, topu istediğiniz gibi kontrol edebilmek için kendinizi geliştirebilirsiniz. miCoach size topa nasıl vurmanız gerektiğini ayrıntılı şekilde öğretecek.

miCoach topa Bluetooth ile bağlanan Smart Ball uygulaması ile kendinize hedefler de koyabilirsiniz. Mesela topa belli bir hızda vurma antrenmanı yapabilir, sanal bir duvarın üzerinden aşırmaya çalışabilir veya profesyonel futbolcuların ünlü gol vuruşlarını tekrarlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca başarılı vuruşlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşmanızı bie sağlıyor Smart Ball uygulaması.

“miCoach Smart Ball” akıllı futbol topu 299 Dolar’a satılıyor, ilgilendiyseniz ABD üzerinden satış sayfasından sipariş verebilrisiniz, bu linke tıklamanız yeterli. Ayrıca Smart Ball uygulamasını da iPhone için AppStore’dan indirebiliyorsunuz ama tabii top olmadan bir işe yaramıyor.

silikonvadisi

Kaynak: http://www.silikonvadisi.tv/genel/adi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

adidas -- miCoach SMART BALL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0