Görüş Bildir
Haberler
TV
Adı Sevgi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! | "Kibir Şeytanın En Sevdiği Günahtır"

Adı Sevgi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! | "Kibir Şeytanın En Sevdiği Günahtır"

GNS
09.05.2022 - 18:02

ATV ekranlarının dram dolu dizisi Adı Sevgi 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Elif ve Emir arasında geçen tatlı sohbet ikilinin yüzünün gülmesine sebep olur. Zeynep'i yeniden kaçıran Volkan, Emir'in durumdan haberi olmasıyla birlikte zor duruma düşer. Suçüstü yakalanan Volkan'ın hiçbir bahanesi kalmamıştır. Parmaklıklar ardına giren Volkan, kendisini duruşmada bulur. Zeynep ve Volkan'ın boşanma kararı, gidişatı büyük bir şekilde etkileyecektir. Peki Adı Sevgi yeni bölümde neler olacak? İşte Adı Sevgi 10. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koliba Film imzası taşıyan ATV dizisi Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrolünde yer aldığı dizi, seyirciler tarafından son derece heyecanlı bir şekilde takip ediliyor. Sadullah Celen'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme alıyor. Peki Adı Sevgi yeni bölümde neler olacak? İşte Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Adı Sevgi 10. Bölüm Fragmanı | "Kibir şeytanın en sevdiği günahtır" @Adı Sevgi

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Elif ve Emir, gördükleri görüntü karşısında beklenmedik bir acı yaşarlar. Volkan, Mehmet'in ölmesi sonucu herkesin kendisini bulmaya çalışacağından endişelenerek, Zeynep'i de alarak Sarpça'dan kaçmaya karar verir. Fakat son anda gelen haber, bu planın gerçekleşmesini engeller.

Ekrem'in inşaatlarda çıkan sorunlar sebebiyle Azerbaycan'a gitmesi, halkın Volkan'a olan tepkisinin büyüdüğü döneme denk gelir. Macide içinde bulunduğu durumu idare etmekte son derece zorlanır.

Volkan'ın Sarpça'dan ayrılması beklenirken, Emir ve Elif kızları biraz da olsa iyi hissettirmek adına alışverişe çıkartır. Bu esnada Emir'in Elife vermiş olduğu hediye ikili arasında yakınlaşmaya sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın