Görüş Bildir
Haberler
TV
Acısıyla Tatlısıyla Türk Televizyon Tarihinin Unutulmaz Anları

Acısıyla Tatlısıyla Türk Televizyon Tarihinin Unutulmaz Anları

Bahadır
03.08.2023 - 13:32

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz anlarından bazılarını sizler için bir araya getirdik. İşte dizi sahnelerinden, kahkahalarla hatırlanan talk show anlarından, efsaneleşmiş programlara kadar pek çok farklı kategoride yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir zamanlar ekranların en sevilen dizilerinden biri olan "Geniş Aile"de, Cevahir ve Koyu Bilal karakterlerinin bitmek bilmeyen rekabeti, izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bu iki karakter, komikliği ve eğlencesiyle izleyicilerin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturmayı başarıyordu.

2. "Dokun Bana" isimli popüler programın sunucusu Acun Ilıcalı, 5 gün boyunca arabadan elini çekmeyen bir yarışmacının oyununu kaybetmesine sebep oldu.

3. Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerini paylaştıkları 1 Kadın 1 Erkek'te "Tanrısını yedirdik çocuğa" repliği.

4. Her şey çok güzel giderken bu röportaj keşke böyle bitmeseydi. Etkinlikte kaza bela meydana gelmediğini dile getiren yarışmacının başına gelen olay.

5. "Bas Gaza, Şekerim, Bomba Bomba" şarkılarıyla milyonlara ulaşan İsmail YK'nın televizyonda sahne aldığı ilk anlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son günlerde adını Aşkın Olayım şarkısı ile hafızalara kazıyan Simge, 2019 yılında Beyaz Show'a katılmış, Öpücem şarkısındaki performansında Oğuzhan Koç'un mimikleri gündem olmuştu.

7. Sınav görevlisinin "zaman var yetiştiniz" demesine rağmen sınavı kaçırdığını düşünen adayın kendini yere atması.

8. Doğrusunu unuttuk. Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan kişi, kullandığı deyimle hem güldürdü hem düşündürdü.

9. Saba Tümer'in programına katılan Beyazıt Öztürk'ün taksici anısı. Hüzünlü başlayan hikaye hiç de sandığımız gibi bitmedi.

10. 32. Gün programında Doğu Perinçek, Ertuğrul Kürkçü ve Bülent Uluer'in tartışması "çıkar göster" ifadesiyle günümüzde hala oldukça popüler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 22 yıl önce magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel ve Hande Ataizi'nin kavgası. Demirel'in Ataizi'ye tokadı hala akıllarda.

12. Cem Özer'in Laf Lafı Açıyor programında erotik şair Nara Benek'in aniden soyunması.

13. Maç sonunda muhabir Bülent Karpat ve kaleci Engin İpekoğlu'nun arasında geçen ilginç diyalog.

14. 91-92 Sezonunda Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde spikerin maç oynanırken sahaya dalması.

15. Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu üstlendiği programda seyircilerine zorla salam yedirmesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Biraz da hüzün. Bir dönem tüm gençlerin hayatında yer edinen Kavak Yelleri'nde Aslı'nın öldü sandığı Efe ile karşılaşması.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
25
11
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eli

benim favorim sen abdülhamidi savundun puşt 😂

ömer

#11 Ne dedin sen ne dedin sen şlaaak 😅😅 Hande ataizi o olaydan sonra görülmedi bi daha nasıl bi tokatsa silindi gitti kadıncağız 😌😌

Filizim

cem davranın bakışlar çok komik ya

Emre

“Çıkar göster” dediğinde hepimizin aynı şeyi anlaması sorunsalı 🙈