Görüş Bildir
Haberler
AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitiyor, Nasıl Yapılır, AÖF Ücreti Ne Kadar? 2021 AÖF Kayıt Yenileme

AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitiyor, Nasıl Yapılır, AÖF Ücreti Ne Kadar? 2021 AÖF Kayıt Yenileme

Açıköğretim üzerinden üniversite eğitimi alan adaylar kayıtlarını yenilemek üzere duyurulan AÖF kayıt yenileme tarihleri aralığında işlemlerini tamamlıyor. Anadolu Üniversite bu kapsamda tüm detayları öğrencilere resmi sitesi üzerinden yayımladığı duyuru ile bildirmişti. Kayıtlarını halen tamamlamamış adaylar “AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor, nasıl yapılır, ücreti ne kadar?” şeklinde sorulara yanıt arıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor, nasıl yapılır, ücreti ne kadar? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2021-2022 öğretim yılı Güz Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 27 Eylül'de başladı.

Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 8 Ekim'e kadar devam edecek. Öğrencilerin ders seçimlerini ve kayıt yenileme işlemlerini 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 22:00’ye kadar tamamlaması gerekiyor.

AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül tarihinde başlayacak ve 8 Ekim'de sona erecek. Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?

Kayıt yenileme işlemleri 8 Ekim'de sona erecek olup harç ücretleri seçeceğiniz ders ve kredilere bağlı olarak değişmektedir. Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında 365 TL - 395 TL harç ücreti ödenmesi gerekecektir.

AÖF Ders Seçme İşlemi Nasıl Yapılır?

AÖF Ders Seçme İşlemi Nasıl Yapılır?

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacak.

AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme için tıklayınız.

2021 AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Öğrenci Kılavuzu için tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Logical

Bana da geçen bir mesaj gelmişti. 4 dönem üst üste kayıt yenilemediğim için bu yıl da yenilemezsem ilişiğim kesilecekmiş. Bir süre ben en son ne okuyordum di... Devamını Gör