Görüş Bildir
Haberler
Açık Dünya Oyunları Arayanlar Buraya! En İyi Açık Dünya Oyunlarını Listeledik

etiket Açık Dünya Oyunları Arayanlar Buraya! En İyi Açık Dünya Oyunlarını Listeledik

Oyun dünyası sürekli gelişiyor ve her geçen gün daha gerçekçi, daha iyi oyunlarla karşılaşıyoruz. Son 5 yılda oyun dünyasında yaşanan gelişmeler heyecan verici bir noktaya geldi ve her geçen gün de çıtayı bir üst noktaya taşımaya devam ediyor. 

E haliyle açık dünya oyunları konusunda da altın çağlarımızı yaşıyoruz diyebiliriz. 

Ben de sizin bugün en iyi açık dünya oyunlarını bir araya getirdim ve bir liste oluşturdum. Umarım keyif alırsınız :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Assassin's Creed: Origins

Assassin's Creed: Origins

Origins dünyası, Assassin's Creed serisinin belki de en iyisi ve açık dünya oyunları arasında da oldukça iyi bir bilinirliğe sahip.

Subnautica

Subnautica

Subnautica'nın geniş okyanus ortamı ve çeşitli su altı biyomları, açık dünya PC oyunları arasında en çarpıcı, muhteşem ve korkunç dünyalardan birisini sunmaktadır.

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance

Ortaçağ Bohemyası'nın küçük bir bölümü sadece güzel bir şekilde işlenmiş değil, aynı zamanda yaşam ve ölümün karmaşık bir simülasyonu sunuluyor.

Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 bir yarış oyunu, ama sadece bir yarış oyunu değil. Şehir sokakları, bozulmamış plajlar, yemyeşil ormanlar içinde muhteşem bir açık dünya deneyimi sunuluyor.

Stalker: Shadow of Chernobyl

Stalker: Shadow of Chernobyl

Binalar, korkunç bir şekilde mutasyona uğramış yaratıkları gizleyebilir. Stalker açık dünya oyunları arasında en iyiler arasında yer almayı başarmış bir senaryo ve grafiklere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5

Sanıyorum ki üzerinde çok detaylı durmamıza gerek yok. GTA'nın yeni oyunlarının her birinde açık dünya çok daha detaylı ve muhteşem bir şekilde işleniyor. Oyun içerisinde farklı oyunlar oynayabiliyorsunuz(yarış gibi). Aynı zamanda online yani çevrimiçi oyun seçenekleri de oldukça popüler.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Olağanüstü bir teknolojik başarı olan The Witcher 3, modern oyun sistemlerinin gücünü, olağanüstü ayrıntı ve kapsamlı ortamları yaratmak için kullanılabilen, yeni bir açık dünya oyunları dalgasının öncüsü olarak karşımıza çıkıyor.

Elite: Dangerous

Elite: Dangerous

Az sayıda açık dünya oyunu, Elite: Dangerous'unki kadar açık ve geniştir. Simüle edilmiş samanyolunun tamamı boyunca uzay geminizi uçurabiliyorsunuz. E haliyle pek çok farklı tehlike ve macera da sizi bekliyor.

The Elder Scrolls 3: Morrowind

The Elder Scrolls 3: Morrowind

Bir destansı, açık uçlu tek oyunculu RPG, Morrowind, hayal edebileceğiniz her türlü karakteri yaratmanıza ve oynamanıza izin verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
123
50
44
19
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın