Görüş Bildir
Haberler
Acı Ve Sevgiyi En İyi Tanımlayan o Fotoğraf

Acı Ve Sevgiyi En İyi Tanımlayan o Fotoğraf

Duygu Uçar
10.11.2015 - 17:19

Amerika’da yer alan tüp bebek merkezi Sher Institutes​ Facebook sayfasında bu fotoğrafı “Muhteşem bir kız çocuğuna sahip olma sürecini tam anlamıyla sevgiyle tanımlayan bir fotoğraf.” açıklaması ile paylaştı. Fotoğraf kısa sürede ilgi odağı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dayal isimli doktorun hastası olan Angela, tüp bebek sahibi olmak için kullandığı ilaçları ve iğneleri bebeğinin etrafına kalp şeklinde koyup fotoğraflayarak bu sürecin ne kadar zorlu olduğunu ve sonunda ne kadar sevgi dolu hissettiğini anlatmak istemiş.

Sher Institutes​ isimli tüp bebek merkezi kendi Facebook sayfasında bu fotoğrafı “Muhteşem bir kız çocuğuna sahip olma sürecini tam anlamıyla sevgiyle tanımlayan bir fotoğraf.” açıklaması ile paylaştı ve fotoğraf kısa sürede ilgi odağı olarak binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Bir süre sonra ise başka fotoğraflar da yorum olarak paylaşılmaya başlandı. Bu fotoğraflar tüp bebek yöntemi (İn vitro fertilizasyon –IVF) ile çocuk sahibi olup benzer süreçleri yaşayan diğer ailelerin kendi çocuklarının fotoğraflarıydı. İşte onlardan bazıları;

“Kıymetli ikizlerim” Amanda Kay Hochhalter

“IVF bebeklerim 11 yaşında” Lynette Collins-Barrett

“10 yıllık tedavi, 5 doktor, 5 kilinik ve 16 başarısız denemeden sonra” Colleen Hollimon

İçeriğin Devamı Aşağıda

“IVF bebeğim ve onun sürpriz (tedavisiz) gelen kız kardeşi :)” BJ Merkva

“Her sıradan günde binlerce mucize oluyor ve onlardan bir tanesine sahip olduğuma gerçekten şükrediyorum.” Sharleen Romer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın