Yolda giderken kedi köpeklere selam vermek absürt sayılır mı ya? 🤪
Absürt Olduğunu Düşündükleri Hobilerini Paylaşırken Hem Dumur Eden Hem Güldüren 19 Kişi
1. Ortaya öyle hobiler çıktı ki gözlerimize inanamadık 
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Bu absürt sayılmaz 🤪
9.
10.
11. Asgari ücretle yapılabilecekler listesine eklenir...
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
kendi kendime soru sorup kendi kendime cevaplıyorum hatta yetmiyor karşıt düşüncesini üretip kendi düşüncemi ezmeye çalışıyorum. Garip bir hobi :)
Karşımdaki kişi konuşma sırasında ondan sonra diye anlatmaya başlıyorsa hele birde çok sık bunu kullanıyorsa her defasında 11 diyorum
Evde yalnız kalmışsam müzik açıp soluksuz kalana dek dans ederim, en sonunda kendimi yerde kahkaha atarken bulurum. Daha bilimsel hobilerim de vardır mesela ne zaman Türk kahvesi yapsam, 2 kişilik yaparım. Sonra koltuklardan birine ayna yerleştirir, önüne kahvesini koyar ve karşısına otururum. Bilimsel sohbetimiz başlar, en son sohbetimizdeki konu evrim üzerineydi mesela. Karşımdaki kişi bir yaratılışçıydı ve sohbetin 15. dakikasında , öbür dünya denen yerde benim cayır cayır yanacağımı söyledi. Ben de buna içerledim ve haketmediğini söyleyerek önündeki kahvesini alıp bir dikişte içtim.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın