Görüş Bildir
Haberler
Abdulkadir Selvi Yazdı: 'Adil Öksüz'ün BND'nin Güvenli Evlerinde Tutulduğu Söyleniyor'

Abdulkadir Selvi Yazdı: 'Adil Öksüz'ün BND'nin Güvenli Evlerinde Tutulduğu Söyleniyor'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gözaltına alınıp serbest bırakılan FETÖ'nün kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili 'Oklar Almanya'yı gösteriyor. Adil Öksüz'ün kozmik bir isim olması nedeniyle Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı'nın (BND) güvenli evlerinde tutulduğu söyleniyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Soylu'nun 'Adil Öksüz'ün yerini biliyoruz' açıklamasına ilişkin “Oklar Almanya’yı gösteriyor” diyerek, Adil Öksüz’ün kozmik bir isim olması nedeniyle Alman İstihbarat Teşkilatı'nın (BND) güvenli evlerinde tutulduğunun düşünüldüğünü söyledi.

Darbe sabahı Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra serbest bırakılan Öksüz’ün uluslararası istihbarat servislerinin desteğiyle Türkiye’den kaçırıldığının düşünüldüğünü aktaran Selvi'nin bugünkü köşe yazısının ilgili bölümü şöyle:

"TSK imamı olarak, darbecilerle FETÖ arasındaki kuryeydi"

"TSK imamı olarak, darbecilerle FETÖ arasındaki kuryeydi"

İçişleri Bakanı Soylu’nun açıklamasıyla birlikte;

Adil Öksüz’ün yaşadığı netleşti.

Burada kritik bir nokta var. Adil Öksüz bulunduğu ülkede FETÖ evlerinde mi, yoksa o ülkenin istihbarat servisinin kontrolündeki güvenli bir evde mi saklanıyor? Ha FETÖ evi, ha Alman istihbaratının ya da CIA’in evi, ne fark eder diyebilirsiniz ama yine de bu sorunun peşine düştüm.

"Türkiye’nin Adil Öksüz’ün yerini tespit ettiği ortaya çıktı"

"Türkiye’nin Adil Öksüz’ün yerini tespit ettiği ortaya çıktı"

Oklar Almanya’yı gösteriyor. Adil Öksüz’ün kozmik bir isim olması nedeniyle Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın (BND) güvenli evlerinde tutulduğu söyleniyor.

Adil Öksüz, 15 Temmuz darbe girişimiyle Fetullah Gülen arasındaki en kritik halkayı oluşturuyor. FETÖ’nün TSK imamı olarak, darbecilerle FETÖ arasındaki kuryeydi. 12 Temmuz günü darbe planlarını Pensilvanya’ya götüren Adil Öksüz, Türkiye’ye döndükten sonra ayağının tozuyla geçtiği Akıncı Üssü’nde 15 Temmuz gecesi darbeyi yönetmişti. Darbe sabahı Akıncı Üssü’de yakalandıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’ün uluslararası istihbarat servislerinin desteğiyle Türkiye’den kaçırıldığı düşünülüyor. FETÖ’cüler Türkiye’de CIA’in güdümünde operasyonlar yaptılar. Şimdi de kaçtıkları ülkelerin istihbarat servislerinde Türkiye’ye karşı çalışmak üzere eleman yazıldılar.'

Bakan Soylu, darbe girişiminin kilit isimlerinden Öksüz ile ilgili: "Nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın" demişti.

Bakan Soylu, darbe girişiminin kilit isimlerinden Öksüz ile ilgili: "Nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın" demişti.

Soylu'nun açıklamaları için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
17
12
6
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Nerede olduğunu biliyoruz ama bizde kalsın..yani yakalayıp Türkiye'ye getirirsek konuşur, konuşunca da başımız belaya girer..!

Ahmet Sevindi

DİĞER YORUMLARDA OLDUĞU GİBİ KONU ASLINDA ASLEN VATANSEVER OLUP akepeli ŞEREFSİZLERİN OY ORANINI ARTTIRMAK ADINA YAPILAN VE 250 YE YAKIN KİŞİNİN HAYATINI KA... Devamını Gör

Özgür

Ağzına sağlık

Tahir Boz

Akp nin gittiği gün, bütün pisliklerini çomarlar da görecek, maalesef herşey için çok geç olacak, ekonomisi bitik, batmış bir ülke kalacak, çomarlar akp li o... Devamını Gör