Görüş Bildir
Haberler
ABD'ye Korona Hiç Uğramamış Gibi: Florida'da Binlerce Kişilik Sokak Partisi, Dj'li Mezuniyet Balosu

ABD'ye Korona Hiç Uğramamış Gibi: Florida'da Binlerce Kişilik Sokak Partisi, Dj'li Mezuniyet Balosu

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok can kaybının yaşandığı ABD’nin Florida eyaletinde yasağa rağmen sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan binlerce kişi iki ayrı sokak partisinde buluştu. Polis helikopterinin de havadan görüntülediği operasyonda, grubu dağıtmak isteyen polise ateş açıldı.

Northbrook kentinde ise lise son sınıf öğrencisi için evde mezuniyet partisi düzenlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD’nin Florida eyaletinde binlerce kişi sokak partisinde buluştu. DeLand şehrindeki açık hava partisine katılan binlerce kişiye polis ekipleri akşam saatlerinde müdahale etti. Volusia İlçesi Şerif Ofisi’nin şüphelendiği iki kişinin silahlı yakalamasının ardından sorgulama devam ederken, polis ekipleri 3 bin kişinin şehrin farkı noktalarında parti düzenlendiğini ortaya çıkardı.

Bin 500 kişi partide toplandı

Bin 500 kişi partide toplandı

Polis helikopterinin de kullanıldığı operasyonda binlerce kişi sokakta ve evlerin içerisinde görüntülenirken, olay yerine giden emniyet güçleri kalabalığı dağıttı. Sadece bir sokakta onlarca araç olduğu görülmüş ve yüzlerce kişi parti yapmak üzere toplanmıştı. Polis kalabalığa operasyon düzenledi, izinsiz grup dağıtıldı.

"Toplumumuz için utanç vericidir"

Florida virüsün en çok etkilediği 9 ilden beri

Florida virüsün en çok etkilediği 9 ilden beri

ABD’de koronavirüsün en çok görüldüğü 9’uncu eyalet Florida’da 50 bine yakın pozitif koronavirüs vakası bulunurken hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bini geçti.

Mezuniyet balesini eve taşıdılar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
16
9
8
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

bir grup beyinsizde burda

Yhwach

Eğlenceli intiharları dolayısıyla beyinsiz amerikalıları sonuna kadar destekliyorum

Ercan

Boşuna demiyorlar amerikan halkı da en az ortadoğulular kadar sığırdır diye belki önde bile olabilirler sığırlık konusunda...şuraya bak büyük baş sürüsü gibi.