Görüş Bildir
Haberler
ABD'li Üniversite Öğrencileri 'Koronavirüs Bulaştırma Partileri' Düzenliyor: İlk Enfekte Olan Parayı Alır

ABD'li Üniversite Öğrencileri 'Koronavirüs Bulaştırma Partileri' Düzenliyor: İlk Enfekte Olan Parayı Alır

ABD'nin Alabama eyaletinde bazı üniversite öğrencileri ortaya para koyarak kasıtlı şekilde koronavirüs kapmak için partiler düzenledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'nin Alabama eyaletinden yetkililer bazı üniversite öğrencilerinin 'kim en önce koronavirüs kapacak' yarışması yaptığını duyurdu.

Tuscaloosa şehri Belediye Meclisi Üyesi Sonya McKinstry öğrencilerin birbirlerine kasıtlı şekilde virüsü bulaştırmak için 'Kovid-19 partileri' organize ettiğini açıkladı.

Üstelik bu partilere Kovid-19 testi pozitif çıkan kişilerin davet edildiği, partilere katılan bazı kişilerin durumdan habersiz olabileceği de belirtildi.

New York Post'un haberine göre McKinstry 'Ortaya para koyuyorlar ve virüsü kapmaya çalışıyorlar. Kim en önce virüsü kaparsa parayı alıyor. Hiçbir anlamı yok' dedi.

Tuscaloosa İtfaiye Şefi Randy Smith de yaşananları doğruladı. Öğrencilere yönelik herhangi bir inceleme başlatılıp başlatılmayacağı konusunda bir bilgi vermeyen Smith, öğrencilerin hangi okullardan olduğunu da açıklamadı.

Tuscaloosa şehrinde Alabama Üniversitesi ve bazı başka kolejler yer alıyor.

Tuscaloosa şehrinde Alabama Üniversitesi ve bazı başka kolejler yer alıyor.

CNN'e konuşan McKinstry 'Bu beni kızdırıyor. Bu kadar ölümcül ve ciddi bir şeyin hafife alınması beni kızdırıyor. Bu sadece sorumsuzca değil. Bu virüsü kapıp ebeveynelerine veya büyükanne ve büyükbabalarına bulaştırabilirler' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Engellemeye çalışıyoruz"

"Engellemeye çalışıyoruz"

McKinstry partilerin geçen hafta boyunca yaşandığını belirterek şu anda bu partileri engellemeye çalıştıklarını da aktardı.

Yaklaşık 40 bin Kovid-19 vakasının rapor edildiği Alabama'da yaklaşık bin kişi bu hastalıktan hayatını kaybetti.

New York PostIndependent Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
111
44
31
30
22
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Abd'de gerçekten çok kontrolsüz ölçüsüz bir kitle var.Dünyadan beyin ve sermaye göçü alarak gelişip zenginleştiler.Yoksa kasırgayı ateş edip durdurmaya,dezen... Devamını Gör

Ahmet Yanık

Bunlar Türkiyede olmayınca bi seviniyorum dünyadaki tüm gerizekalı payını biz taşımıyoruz diye

coksoverhepsover

Moruk bu nasıl tarikat amk.