Görüş Bildir
Haberler
AB Büyükelçileri: 'Erdoğan'a Soru Soramadık'

AB Büyükelçileri: 'Erdoğan'a Soru Soramadık'

Gazeteci Murat Yetkin'in aktardığı bilgiye göre, CHP Genel Başkanı KılıçdaroğluAvrupa Birliği büyükelçilerine 'Erdoğan ile de konuştunuz. Ona ne sordunuz, ne yanıt aldınız?' sorusunu yöneltti. Büyükelçiler Erdoğan'a soru soramadıklarını anlattı. Bir büyükelçi ise 'Daha önceki yıllarda bir iki soru sorabilirdik, bu defa bize diskur (nutuk) çekti' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Murat Yetkin, 19 Ocak’ta Ankara’da Avrupa Birliği (AB) ülkeleri büyükelçileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sorduğu bir soruya kahkahayla gülenler olduğunu yazdı. “Erdoğan ile de konuştunuz. Ona ne sordunuz, ne yanıt aldınız?' diye soran Kılıçdaroğlu'na, AB büyükelçilerinin 'Erdoğan'a soru soramadık' cevabını verdiği bildirildi.

"Bu defa bize nutuk çekti"

"Bu defa bize nutuk çekti"

Murat Yetkin, yetkinreport.com'da yayımlanan yazısında Kılıçdaroğlu ile AB büyükelçileri arasındaki görüşmeye değindi.

Kılıçdaroğlu'nun, “Erdoğan ile de konuştunuz. Ona ne sordunuz, ne yanıt aldınız?” diye sorduğunu belirten Yetkin, 'Masada kahkahayla gülenler olmuş. Çünkü Erdoğan’a soru soramadık demişler. Bir büyükelçi, kaynaklarım isim verilmesini istemediği için veremiyorum, 'Daha önceki yıllarda bir iki soru sorabilirdik' demiş; 'Bu defa bize diskur (nutuk) çekti sadece'' ifadelerini kullandı.

Yetkin, yazısında şunları aktardı: 'Toplantıda açış konuşması yapmayıp doğrudan sorulara geçen Kılıçdaroğlu bunun üzerine AB büyükelçilerine “İktidar olduğumuzda sizin eleştirilerinizi de dinleyeceğiz, sorularınızı da yanıtlayacağız” diye toplantıyı kapatmış.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
5
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

biz 20 yıldır soramıyoruz ne olacak?

paix

Nedeni belli sorsanız cevap alamayacaksınız.

Halil Değerli

Ne biliyor ki... ... Ne cevaplayacak... ... 😠🤪😡