Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satışa Sunulan Xiaomi Robot Süpürge 2C Vacuum Mop Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satışa Sunulan Xiaomi Robot Süpürge 2C Vacuum Mop Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

17 Ağustos 2023 A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Xiaomi Robot Süpürge 2C Vacuum Mop modeli, özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 Aldın Aldın katalog listeleri yayınlandı. 17 Ağustos Aldın Aldın kataloğunda satışa çıkan Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 21.08.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

17 Ağustos 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Piyasaya göre uygun fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Robot Süpürge çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Vakum ve ıslak mop fonksiyonlarını bir araya getirerek hem tozları hem de lekeleri temizleyen Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge, 2200 Pa'lık emiş gücüne sahip.

Vakum ve ıslak mop fonksiyonlarını bir araya getirerek hem tozları hem de lekeleri temizleyen Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge, 2200 Pa'lık emiş gücüne sahip.

2200 Pa'lık emme kapasitesi ve geniş çaplı emiş girişi ile zeminlerdeki toz ve kirleri etkili bir şekilde çekebilme yeteneğiyle verimli bir temizlik sunuyor.

VSLAM haritalama teknolojisi sayesinde, evin her köşesi titizlikle taranıyor ve bu bilgiler hafızaya alınıyor.

VSLAM haritalama teknolojisi sayesinde, evin her köşesi titizlikle taranıyor ve bu bilgiler hafızaya alınıyor.

Bu sayede temizlik işlemleri daha verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleşiyor. Bu özellik, süpürgeyi her seferinde aynı bölgeleri tekrarlamadan daha etkili bir şekilde temizlemesini sağlıyor.

50 dB'lik ses seviyesi ile huzurunuzu kaçırmadan tam dolu bir batarya ile 110 dakikalık kesintisiz bir performans sergileyebiliyor.

50 dB'lik ses seviyesi ile huzurunuzu kaçırmadan tam dolu bir batarya ile 110 dakikalık kesintisiz bir performans sergileyebiliyor.

4 saatlik bir şarj sürecinin ardından, evinizi temizlemek için tekrar göreve hazır hale geliyor. Şarjı azaldığında sizin yönlendirmenize gerek olmadan şarj istasyonuna gidiyor.

Mobil uygulaması üzerinden bölge bloklama özelliğiyle sanal duvar oluşturabilir ve oda sınırlaması yapabilirsiniz.

20 mm boyundaki engelleri aşabilme özelliğine sahip olan bu robot, evinizi karış karış gezerek tertemiz yapıyor.

20 mm boyundaki engelleri aşabilme özelliğine sahip olan bu robot, evinizi karış karış gezerek tertemiz yapıyor.

0,6 litre toz haznesi, 0,2 litre de elektronik kontrollü su haznesi kapasitesine sahiptir.

4 adet emiş gücü modu ve temizlik ihtiyacınıza göre 3 adet su seviyesi ayarı bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknik özellikleri:

Teknik özellikleri:
  • Kullanım alanı: Sert Zemin+Halı 

  • Emiş Gücü: 2200 Pa

  • Pil Tipi: Li-ion

  • Pil Kapasitesi: 3200 mAh

  • Çalışma Süresi: 110 dk

  • Görsel Dinamik Akıllı Navigasyon

  • Özel işaretlenmiş bölge temizlemesi

  • Gerçek zamanlı tespit için profesyonel sensörler

  • Uzaktan uygulama kontrolü

  • VSLAM Haritalama

  • 3.3 kg ağırlık 

  • 81 mm boy 

  • 110 dk çalışma süresi 

  • Derinlik: 324 mm 

  • En: 351 mm

  • HEPA filtre

  • Gerçek zamanlı konum

  • Çarpma önleme

  • Otomatik yazılım güncelleme

  • Bölge bloklama yöntemi

  • Otomatik şarj

  • Düşme engelleyici sensör

  • Zaman planlama

  • Oda sınırlandırma 

  • Wi-Fi

  • Temizlik esnasında şarj

  • 600 ml toz haznesi

  • 200 ml su haznesi

Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge ile ilgili görüşleri:

Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge ile ilgili görüşleri:
  • Ertesi gün elimize geçti. En düşük seviyede bile temizlik çok güzel. İki kez tam temizlikten sonra haritalandırmayı bitirdi. İlk seferde her yere çarptı ama sonrasında çarpma hızı ve sayısı oldukça azaldı. Emiş gücünün yeterli olduğunu düşünüyorum. 3. ve 4. seviyede sesi biraz artıyor ama rutinde ilk iki seviyenin yeterli olacağını düşünüyorum. Hazne kapasitesi 160 m2 ev için yeterli geldi. Haritalamanın ilk aşamasında pili yetmedi ama şarj olup kaldığı yerden devam etti. İkinci seferde temizlediği alan daha fazla oldu. Haritalama tamamlandığı için artık yeterli olur diye düşünüyorum. Araştırma yaparken yatak ayaklarını değiştirmeyi planlıyordum ama gerek kalmadı. 10 cm yatak altını rahatlıkla temizledi. Daha pahalı ürünlerin tabii ki farklı avantajları vardır ama benim ihtiyaçlarımı optimumda sağladı. Bulaşık makineniz 12 programlı da olsa bir süre sonra insan hep aynı programı kullanmaya başlıyor. Bu nedenle robot alırken gerçekten neye ihtiyacım olduğunu düşünerek aldım ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

  • Mi robot serisinin 2022 versiyonu 2c modeli, hem süpürge hem mop özelliğine sahip. Oldukça yeterli bir emiş gücü ile klasmanında öne çıkan bir ürün. 4 farklı emiş gücü ile isteğe bağlı seçim özelliği oldukça işlevsel, evinizi 3 defa otomatik temizlediğinizde haritayı oluşturur ve isimlendirdiğiniz odalara özel temizleme yapma şansınız olur. Kolay ve işlevsel bir app ile Bluetooth bağlantısı ile telefon ile eşleştirip rahatça yönlendirilebilmekte. Mop ile silme işlemi yaptırmak istediğinizde ürünün ek donanımını altına takıp silme işlemini başlatabilirsiniz. Mop aşamasında incecik bir su izi görülür zemine göre 10-20 sn sonra ise kurumuş olur. Ürün şarj istasyonunu kolayca bulabilmekte ve ihtiyacı olduğunda kendini istasyona yönlendirmektedir. Ben başarılı ve işlevsel buldum. Evinizin vazgeçilmezi olmaya aday bir teknoloji.

  • Tek endişem haritalandırma konusuydu gözümde büyüttüğüme değmezmiş çünkü akıllı kızım hemen çıkardı, hem süpürüp hem siliyor, yeni süpürdüğüm evden topladıklarını görünce inanamadım, piyasada ki uçuk fiyatlılar ekstra ne yapıyor çok merak ediyorum her eve lazım neden bu kadar beklemişim kızıyorum kendime, kendinize zaman ayırmak istiyorsanız hiç beklemeyin derim.

  • Çalışan ailelere birebir. Yeni alanlara tavsiyem ilk önce şarj edin, wifi'ye bağlanın, evdeki sandalyeleri ve ufak tefek şeyleri kaldırın. Harita modunu açın, çalıştırın, komple evi süpürsün. Son olarak bütün evin köşelerini gezip harita çıkartıyor. Harita çıktıktan sonra istediğiniz odaya gönderebilirsiniz. Mi Home uygulamasını diğer telefonlarda paylaşmak için başka telefona da Mi Home'u yükleyin, ayarlardan cihaz paylaşımına gelin, paylaşmak istediğiniz telefondaki Mi Home uygulamasında sol üst köşede kullanıcı numarasını girin, paylaş deyin, olduğu gibi oraya da aynısını kuruyor. Moplama olayında her odayı bitirdiğinde duraklatıp mop bezini yıkayın, başlatın. İki günde bir çıkıyoruz, memnunuz. Diğer pahalı cihazlara fazla para vermeye gerek yok, yeterli bence. Bütün yedekleri de satılıyor, tavsiye ederim.

  • Fiyatına göre bence süper bir ürün. Evim 4 oda +1 kiler +2 banyo+1 giyinme odası+1 tuvaletten oluşuyor. Hepsinin haritasını çıkardı. Silme ve süpürme işlemini ayrı ayrı yapabiliyor sanıyordum ama öyle değilmiş. İkisini de aynı anda yapıyor. Halıları silmiyor. Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, kullanırken fark ettim. Kullanım kitapçığı Türkçe değil ama çeviriden rahatlıkla halledilebilir. Kaldı ki silme işlemini ayrı yapıyor sandığım için müşteri hizmetlerini aradım, anında yardımcı oldular, nasıl kullanacağınızı tarif ediyorlar. Tahmini teslim süresinde elimde oldu. Kilerimle mutfağımın haritasını tek bir oda olarak çıkarmıştı ama işaretleyip ayırabiliyorsunuz. İstediğiniz odayı ayrıca temizletebilirsiniz. Belirli bir alanı işaretleyip sadece o alanı da temizletebilirsiniz. Ayrıca programda manuel kumandası var, oradan da istediğiniz alanı temizleyebilirsiniz. Haritayı çıkardıktan sonra evde kullandım. Haritayı sıfırlıyor mu diye denemek için balkona koydum, temizliği başlatarak temizlettim. Sonra şarj istasyonuna bıraktım, haritayı sıfırlamıyor. Çocuk odasında halının üzerinde kalın bir hali örtüm var, buraya çıkamaz diye düşünmüştüm ama gayet güzel çıkıyor. Koltuk altına da giriyor, tabii bu koltuğunuzun ne kadar yüksek olduğuna da bağlı. 35 temizlikten sonra evin temizlendiğine inandım çünkü ilk birkaç temizlikte büyük ihtimalle kanepenin altından çıkardığı ölü sinek, dökülmüş saçlar ve tüyleri görünce şok oldum. Tekerlekleri çok iyi, silikon gibi. Askerlerin kullandığı bu değişik arabalar var ya, dağ bayır çıkan onun gibi işte, o arabanın adını hatırlamıyorum. Bir de son olarak şunu yazayım: Benim eşim asla almazdı, 'Ne gerek var?' diyordu. Sonra bebeğimiz oldu, ben yorulmaya başladım, ev, yemek, çocuk, çamaşır, bulaşık derken yetişmedi. Dedim ki, 'Sen yatak odasını ve çocuk odasını süpür, ben salonu, mutfağı süpüreyim.' Sonra baktı, olmuyor, aldı. Ama tabii ben bunu ince ince işledim, öyle bir anda olmadı. Alın yani, güzel ürün.

Aradığınız fiyat performans robot süpürgenin Xiaomi 2C Vacuum Mop Robot Süpürge olduğuna karar verdiyseniz, dilerseniz Hepsiburada güvencesiyle hızlıca buradan alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın