Görüş Bildir
Haberler
A Haber'in İddiası: Erdoğan'a Yönelik Bombalı Tuzak Engellendi!

etiket A Haber'in İddiası: Erdoğan'a Yönelik Bombalı Tuzak Engellendi!

A Haber, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bombalı tuzak girişiminin son anda engellendiğini öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hükümete yakınlığıyla bilinen A Haber'in aktardığına göre Siiirt'teki mitingde görevlendirilen bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edildi. 

A Haber'in web sitesindeki haberde şu ifadeler kullanıldı:

'Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt mitinginde bir aracın altına yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatıp infial yaratmayı planlayan teröristlerin kanlı oyunu son anda bozuldu.

Sansasyonel bir eylem arayışındaki teröristler, miting alanına ya da siyasi figürlere yaklaşamayacaklarını bildikleri için çevre illerden görevlendirilecek çevik kuvvet polislerini hedef olarak seçti. Sabah saatlerinde Mardin'den Siirt'teki mitinge görev için gidecek polis memurunun aracının altına gizlice uzaktan kumandalı patlayıcı yerleştirildi.

Aracını muhtemelen miting alanı yakınlarına ya da emniyet müdürlüğünün kendilerine tahsis edeceği bir otoparka bırakacak olan polis memurları dışında, aracın bulunduğu yerde başka polisler de olacaktı. Ancak iki polis memurunun aracın altındaki patlayıcıları erken fark etmesi ile teröristlerin planı suya düştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen TEM Büro Amirliği ve Bomba Uzmanı Ekiplerince patlayıcı düzenek imha edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaptı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.'

Haberde bilgilere ek olarak bu fotoğraflara yer verildi. 👇

Haberde bilgilere ek olarak bu fotoğraflara yer verildi. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Hamza Dağ: "Mitingi sabote etmek istediler"

AKP'li Hamza Dağ: "Mitingi sabote etmek istediler"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te katıldığı programda olay hakkında açıklamalarda bulundu.

Dağ, 'Mardin'de görev yapan bir polis memurunun şahsi aracına yapılmış bir düzenek ve bununla Siirt'e geldiğinde infilak ettirmeyle ilgili bir planlama. Miting bitene dek kamuoyuna bununla ilgili herhangi bir haber geçme durumu olmadı. Ayrıntılar soruşturma devam ettikçe ortaya çıkacaktır' dedi.

Bölgenin terörden arındırıldıkça ekonomik olarak sıçrama yapma noktasına geldiğini belirten Dağ, 'Siirt mitingini sabote etmek istediler. Mersin'le karşı karşıya getirmek gibi bir düşünceleri vardı belki. Huzur ortamını ortadan kaldırmaya çalışanlar var. Bu aracın altındaki düzenek sabah tespit ediliyor ancak kamuoyunda herhangi bir infial olmasın diye bilgilendirme biraz bekletilmiş. Bunun tespit edilmiş olması başlı başına bir emniyet görevlisinin dikkati olarak değerlendirilebilir. Bu tarz hususlarda ciddi bir tecrübemiz var' ifadelerini kullandı.

Erdoğan bugün Siirt'te yapımı tamamlanan projelerin açılış törenine katılarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
74
44
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Önce İsrail ajanları evini izlerken yakalanıp serbest bırakılmıştı şimdide arabanın altına tam gözüksün diye nükleer bomba düzeneği kurmuşlar. Buna inanana g... Devamını Gör

Hector Hector

israil olayına hiç bir zaman ajan demediler ki. fotoğraf çekerken güvenlik kendince şüphelenmiş ve polise ihbar etmiş. doğal olarak ifadeleri alınmak için gö... Devamını Gör

Halil Değerli

Mağdurum da mağdurum.... ..... 🤪😡😠

Filter

Yandaş medya bütün tuşlara basıyor :D