Görüş Bildir
Haberler
9 Yaşındaki Eylül'ün Ölümüne Sebep Olan Servis Şoförü Tahliye Edildi

9 Yaşındaki Eylül'ün Ölümüne Sebep Olan Servis Şoförü Tahliye Edildi

İstanbul Avcılar'da ilkokul bahçesinde 9 yaşındaki Eylül Mirzaoğlu'na çarparak ölümüne neden olan servis şoförü Hüseyin Yıldırım 5 yıl hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

DHA'nın verdiği bilgiye göre Küçükçekmece 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada servis şoförü Hüseyin Yıldırım hakim karşısına çıktı. 

Mahkeme heyeti sanığa 5 yıl hapis cezası vererek tahliyesine karar verdi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

İstanbul Avcılar’da bulunan Mehmetçik İlkokulu’nun bahçesinde servis aracı şoförü Hüseyin Yıldırım. manevra yaptığı sırada 2’nci sınıf öğrencisi Eylül Mirzaoğlu’na çarpmış, çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan ve ağır yaralanan Eylül kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Olayın ardından gözaltına alınan servis şoförü Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bilirkişi raporuna göre asli kusurlu

Bilirkişi raporuna göre asli kusurlu

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, bilirkişi raporuna göre de sanık Hüseyin Yıldırım'ın asli kusurlu olduğu anlatılmıştı. 

Sanığın 6 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Eylül Mirzaoğlu'nun babası Cahit Mirzaoğlu kızının hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada 'Servis aracının okul bahçesine girmemesi lazımdı. Yolda sokakta olmamış okul bahçesinde olmuş. Okul bahçesinde Eylül gibi yüzlerce çocuk var. Bugün bana yarın başkasının başına da gelebilir. Okulun büyük ihmali var. Çok ağır bir ceza almalı. Okul yönetimi okul müdürü kimse sorumlular sonuna kadar davacıyım. Devletin bunlara çok ağır bir şekilde cezalandırması lazım' diye konuşmuştu.

Oda Başkanı'nın tepki çeken sözleri: Takdiri ilahi

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Çatar

Bu kadar abi işte herşey bu kasar basit. Taksiciler dolmuşçular neden kendine çeki düzen verme gereği duysun ki

Lestat

Bir de "Ülkede pahalılık var" derler, yalan. Baksana insan hayatı sudan ucuz.

nope nothing

Takdiri ilahi mi? E anayasaya, hukuk okumaya gerek yok ki, takdiri ilahi deyip geçelim? 6 yıl istenmiş bir insanın hayatı için. Bu bile azken bir de salınıve... Devamını Gör