Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Hangi Çağın İnsanı Olduğunu Söylüyoruz!

etiket 8 Soruda Hangi Çağın İnsanı Olduğunu Söylüyoruz!

12.04.2018 - 16:06

Tarih öncesi çağlar bir yana dursun, aslında içinde bulunduğuna mı yoksa başka bir tarih çağına mı aitsin merak ediyor musun?

Cevabın evet ise, öğrenmenin yolu bu testten geçiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğer böyle bir ihtimal olsaydı, hangisini bulan/icat eden sen olurdun?

2. Hangi fotoğrafı tercih edersin?

3. Söyle bakalım, hangi alanda çalışmak isterdin?

3. Söyle bakalım, hangi alanda çalışmak isterdin?

4. Peki, tarihteki hangi şahsiyetle karşılaşıp konuşmak isterdin?

5. Söz aramızda kalacak, yaşadığın dönemde seni en çok bunaltan şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelecekte olması muhtemel hangi olay seni heyecanlandırıyor?

7. Biraz da çocukluğuna inelim. Küçükken oynamayı en sevdiğin oyun hangisiydi?

8. Son olarak, nasıl bir dünyada yaşamayı hayal edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk çağ!

İlk çağ!

Verdiğin cevaplara göre sen tarih çağlarından ilk çağ insanısın! Sen doğayı ve doğal olan her şeyi çok seviyorsun. Huzurlu olmaktan başka bir dileğin de yok. İyilik yapmak için bir nedene ihtiyacın yok, bu seni de mutlu ettiği için iyilik yapmaktan keyif alıyorsun. Her insan gibi senin de kusurların var, biraz fazla kuralcısın. Bir şeye kafanı taktığında ona takılıp kalabiliyorsun. Bu yüzden biraz kendini hayatın akışına bırakmanı öneriyoruz.

Orta çağ!

Orta çağ!

Verdiğin cevaplara göre sen tarih çağlarından orta çağ insanısın! Her türlü düşünceye açık olduğunu ne yazık ki söyleyemiyoruz. Birtakım gelişmeleri takip etsen de, her birini desteklemek pek sana göre değil. Belki bunda çevrenin etkisi vardır. Çünkü kimi zaman senin için en önemli kaynak çevren oluyor, biraz daha sorgulayıcı olmanda fayda var. Asla unutma, yapabileceğine inandıktan sonra başaramayacağın hiçbir şey yok!

Yeni çağ!

Yeni çağ!

Verdiğin cevaplara göre sen tarih çağlarından yeni çağ insanısın! Senin dünyanda her şey aklın ve bilimin ışığında! Bunun dışında kalan, mantığının almadığı hiçbir şeyi kabul edemiyorsun. Herkesin ve her şeyin yalnızca var olduğu için bile bir değeri olduğuna inanıyorsun. Farklı görüşlere ve her türlü gelişmeye açıksın. Keşke herkes senin gibi olsa!

Yakın çağ!

Yakın çağ!

Verdiğin cevaplara göre sen tarih çağlarından yakın çağ insanısın! Sen tam olarak içinde bulunduğun çağın insanısın. Yani şanslısın, tam da olman gereken yerdesin! Politik, teknolojik ya da doğa açısından pek çok gelişmenin yaşandığı bir çağa aitsin. Bu da kişiliğini doğrudan etkiliyor elbette. Farklı düşüncelere ve her türlü gelişmeye açıksın. Ama bazen çevrende seni psikolojik ya da fiziksel olarak zorlayan gelişmeler yaşanabiliyor. Yine de bunları kafana takmamalısın. Dünyadaki güzelliklere odaklan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
449
193
119
100
49
43
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Albay Joe

İlk Çağ- Doğru,hep ilk çağlarda yaşamak istemişimdir garip bir hayal gibi gözükebilir :&

waltor

Son soru gerçekten hayalden ibaret .

Nil Yeon

ilk çağ ;)