Görüş Bildir
Haberler
6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

GNS
06.04.2022 - 21:56 Son Güncelleme: 06.04.2022 - 22:12

Şans Oyunu severler tarafından yakından takip edilen Milli Piyango çekilişlerinden Sayısal Loto bu akşam 21:30'da gerçekleşti. Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ikinci çekilişi Milli Piyango yetkilileri ve noter eşliğinde tamamlandı. Yapılan çekiliş sonrası Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Nisan Sayısal Loto kazandıran numaralar ne oldu? 6 Nisan Çarşamba Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ikinci çekilişi bu akşam 21:30'da gerçekleşti. Şans oyunu severlerin yakından takip ettiği Sayısal Loto'da kazandıran numaralar, vatandaşlar tarafından merak edildi. Çılgın Sayısal Loto'da 6 bilen büyük ikramiyenin sahibi olma şansı yakalayacak. Peki 6 Nisan Çarşamba Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte detaylar...

6 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

6 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

6 Nisan Çarşamba Sayısal Loto çekilişi bugün 21:30'da canlı yayında gerçekleşti. Yapılan çekiliş sonrası Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. Sonuç ekranına haberimiz üzerinden ya da aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Milli Piyango Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

6 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı!

6 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı!

6 Nisan Çarşamba Sayısal Loto'da kazandıran numaralar; 5, 29, 44, 59, 64, 89, Joker:26 ve SüperStar 53 oldu. 6 bilen çıkmayan çekilişte 46.391.995,06 TL büyük ikramiye devretti. 

6 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Sayısal Loto'da yapılan değişikliklerle hem adı hem de oynama sistemi değişti. Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye kazanmak için çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin etmek gerekiyor. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanıyor. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşüyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın