Görüş Bildir
Haberler
6 Kiloluk Tosun Bebeği Gördünüz mü? TikTok'ta Doğum Hikayesiyle Fenomen Oldu

6 Kiloluk Tosun Bebeği Gördünüz mü? TikTok'ta Doğum Hikayesiyle Fenomen Oldu

Batuhan
09.04.2021 - 12:08

Dünyaya gözlerini yeni açan bebeğin boyu ve kilosu herkesi şaşırttı. ABD'li TikTok kullanıcısı Amerikalı kadın, 6 kilo 350 gram ve 60 santimetreyi aşan boyu ile dünyaya getirdiği bebeğin hikayesi sosyal medyada viral oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'li TikTok kullanıcısı ‘shans1588’ ikinci çocuğunun doğum hikâyesini sosyal medya üzerinden paylaştı. Amerikalı annenin sezaryanla dünyaya getirdiği bebeğin, 6 kilo 350 gram ve boyunun da 60 santimetreyi aşması hikayenin sıra dışı kılmasına neden oldu.

6 kilo 350 gram ağırlığında boyu da 60 santim

6 kilo 350 gram ağırlığında boyu da 60 santim

Amerikalı Tik Tok kullanıcısı, hamileliğinin 38. haftasında gerçekleşen zorlu doğumu sosyal medya platformundan anlatmaya karar verdi. 11 gün yoğun bakım ünitesinde geçirdiğini anlatan anne, sezaryanla dünyaya getirdiği bebeğin, 6 kilo 350 gram ve boyunun da 60 santimetreyi aştığın ifade etti.

Amerikalı anne, doğumda oğlunun ünitedeki en büyük bebek olduğunu ve uygun giysi bulmakta zorlandığını belirtti. ABD'li Tik Tok kullanıcısı annenin sıra dışı doğum hikayesi sosyal medyada viral olurken, video milyonlarca beğeni ve yorum aldı. Öte yandan, dünya standartlarına göre bebeklerde normal doğum kilosu 3.5 kilo, normal boy da 50 santimetre olarak kabul ediliyor.

Şimdi 5 yaşında

Şimdi 5 yaşında

TikTok kullanıcıları videoya esprili yorumlar yaparak 'Bu bebek doğmak için hastaneye kendi gitmiş olmalı', 'Büyümüş de küçülmüş' gibi ifadeler kullandı.

Videonun gördüğü ilgiyle birlikte bebeğin annesi çocuğunun yıllar içindeki büyüme sürecinden de fotoğraflar paylaşarak oğlunun şimdi 5 yaşında olduğunu ve beysbol, futbol gibi sporları sevdiğini ve kamyonlarıyla oynamayı çok seven normal bir çocuk olduğunu anlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
30
13
10
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Tipe bak köfte gibi

Elvan Demir

5 aylık oğlum 6 kilo 300 gram söyleyeceklerim bu kadar 😂😂

SO_FAR_SO_GOOD

ANALAR NELER DOĞURUYOR!