Görüş Bildir
Haberler
6 Kez Polise Şikayet Etti! Genç Kızın Hayatını Kâbusa Çeviren Sosyal Medya Sapığı

etiket 6 Kez Polise Şikayet Etti! Genç Kızın Hayatını Kâbusa Çeviren Sosyal Medya Sapığı

Batuhan
10.05.2021 - 08:59

Samsun’da yaşayan Semranur Geçer, bir yıldır sosyal medyadan kendisini mesajlarıyla taciz eden Kaan Özel'i altı kez polise şikâyet etti. Özel, her defasında ifadesi alındıktan sonra serbest kalırken, uzaklaştırma kararına rağmen mesaj göndermeye devam etti. Geçer, son olarak savcılığa suç duyurusunda bulunurken, 'Beni bu adamdan kurtarın” diyerek yardım istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre, Samsun’da yaşayan Semranur Geçer’in (18) kâbusu bir yıl önce başladı. Hiç tanımadığı Kaan Özel (45) adlı bir kişi sosyal medya hesaplarına mesaj göndermeye başladı. Semranur Geçer de mesajlara cevap vermeyip Özel’i engelledi. Ancak her engellemeden sonra Özel, yeni onlarca hesap açarak mesaj göndermeye devam etti. Ölüm içerikli mesajlara dayanamayan Geçer, Özel’i altı kez polise şikâyet etti. Özel, her defasında ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı. Uzaklaştırma kararına rağmen mesaj göndermeye devam etti.

Beni bu adamdan kurtarın

Beni bu adamdan kurtarın

Semranur Geçer, son olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özel, bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Tahliyesiyle birlikte mesajları katlanarak arttı. Semranur Geçer, “Ölü bebek fotoğrafları gönderiyor, sürekli ölmekten bahsediyor. Normal bir insan olsa bu kadar tedirgin olmayacağım. En son telefon numaramı buldu. 70’ten fazla Instagram hesabı açtı. Hiç durmuyor farklı farklı numaralardan arayıp duruyor. Belki yardım ederler diye ailesine ulaştım ama değişen bir şey olmadı. Sabahtan beri 6-7 tane hesap açtı beni tahrik edecek şeyler yazıyor. Beni bu adamdan kurtarın” diyerek yardım istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
543
130
84
18
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rans

Sonra bu kızın ailesinden biri bu adamı etini kemiğinden ayırana kadar dövse hapse girer.

zey

Şimdi ilgilenmez polis.Ölmen lazım.Öldükten sonra gel.(!)

o yorum yapılacak

Haberlere çıktıysan kızım seni kurtarırız. Öteki türlü bir şey yapılmıyor zaten. Korkma bu saatten sonra.