Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un Kurtuluşu Resimli, Anlamlı ve Coşkulu Mesajlar: 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu Kutlu Olsun

İstanbul'un Kurtuluşu Resimli, Anlamlı ve Coşkulu Mesajlar: 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu Kutlu Olsun

Türk tarihinin en önemli günlerinden biri de kuşkusuz 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu. Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in fethi ile 29 Mayıs 1453’te Türk toprağı olan İstanbul, 1. Dünya Savaşı sonrasında imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak itilaf devletleri tarafından işgal edildi. İstanbul, 16 Mart 1920’de resmen işgal edilmiş oldu. Osmanlı Devleti’nin başkenti olan İstanbul, tam 4 yıl 10 ay 23 gün süre ile işgal altında kaldı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Kurtuluş Savaşı sonrası Türk ordusu Anadolu’da işgalci olan Yunan kuvvetlerini mağlup edince İstanbul’a yöneldi. 6 Ekim 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu’nun İstanbul’a girmesiyle işgal resmen son buldu. Bugün, İstanbul’un düşme işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlanacak. İşte 6 Ekim İstanbul Kurtuluşu ile ilgili atılmış en güzel mesajlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu Kutlu Olsun

6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu Kutlu Olsun

Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere düşmanı 'Geldikleri gibi gönderen' tüm kahramanlarımızı minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.

Türk milleti; fetihten beri sahibi olduğu topraklara bir kez daha vatan mührünü vurmuş, bir kez daha bu nadide şehrin hâmîsi olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Atalarımızın emaneti Fatih'in armağanı, Türk ulusunun gözbebeği, güzeller güzeli İstanbul..! İstanbul'un kurtuluş günü kutlu olsun.

Adına şiirler, şarkılar yazılan her gelenin hayran kaldığı muazzam şehir İstanbul’umuzun işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun!

En Güzel 6 Ekim Mesajları

En Güzel 6 Ekim Mesajları

İstanbul çok önemli manevi enerji alanlarına sahip olup gizemli ve tarihi dokusuyla her devrin izlerini resmeder gibidir. 6 Ekim 1923 'Geldikleri gibi gittiler!' İstanbul'un kurtuluş bayramını kutluyorum!

İki kıtayı birleştiren muhteşem güzelliğiyle büyüleyen eşsiz şehir İstanbul 98 yıl önce bugün işgalden kurtuldu. Allah bir daha o günleri göstermesin. İşgalden kurtuluş kutlu olsun!

Peygamberin muştusuna nail olmak için feth olunan şehri yine o fethi yapanların torunları işgalden kurtardı. İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

İstanbul’un Kurtuluşu’nun 98. yılında muazzam şehri bizlere kazandıran tüm atalarımıza binlerce kez rahmet diliyorum. Büyük kurtuluş kutlu olsun!

İstanbul'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Milli Mücadele'nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet, saygıyla anıyorum.

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutluyor, bu güzel şehri bir kez daha bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

“Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu” dedirten mukaddes şehir... Güzel İstanbul... 98 yıl önce bugün, geldikleri gibi gittiler... Düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın