Görüş Bildir
Haberler
6 Ay Önce Evlenmişti: Adana'da Bir Kadın Çocuğuyla Beraber Eşini Öldürdü!

6 Ay Önce Evlenmişti: Adana'da Bir Kadın Çocuğuyla Beraber Eşini Öldürdü!

Ulaş
16.05.2022 - 13:22

Adana'da bir kadın, 6 ay önce evlendiği eşiyle evde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadının 14 yaşındaki çocuğu üvey babasına saldırdı. Yücel Cihangir isimli erkek anne ve çocuğu tarafından sopayla boğularak öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde en küçüğü 2 en büyüğü 14 yaşında 4 çocuk annesi Elif C. (32) 6 ay önce TIR sürücüsü 62 yaşındaki Yücel Cihangir ile evlendi. 15 Mayıs gecesi Elif C. kocasıyla tartıştı.

Bu sırda eve gelen 14 yaşındaki oğlu O.H. de tartışmaya karıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Yücel Cihangir sopayla boğularak öldürüldü. Anne ve oğlu önce ne yapacağını bilemezken bir süre cesedin başında bekledi.

Anne Elif C. ile oğlu sopayı pencereden aşağı attı.

Yücel Cihangir'in cesedi yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yücel Cihangir'in cesedi yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Anne ilk ifadesinde eşiyle eve para getirmediği ve evle ilgilenmediği için tartıştığını, bu sırada oğlunun geldiğini tartışmayı görünce eşini sopayla boğarak öldürdüğünü söyledi. Çocuğun da annesinin ifadesini doğruladığı iddia edildi.

Anne ve oğlu ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Geriye kalan 3 çocuğu ise devlet korumasına alındı.

Yücel Cihangir'in cenazesi ise yakınları tarafından otopsinin ardından adli tıp kurumu morgundan alınıp Solaklı Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
5
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abrek Kafkas

Türk ,Kürt , Laz, Çerkezi ,Alevisi, Sünnisi, Şafisi farketmiyor IQ 'su ortalamanın üstünde olan kaliteli insanların hiçbiri adım gibi biliyorum ki bu ülkede... Devamını Gör

Jane lock

Kesinlikle,ama para yok

o yorum yapılacak

32 yaş 62 yaş! 32 yaş 4 çocuk! Neresinden baksan insanın elinde kalıyor olay! Canilikler iyice arttı, insanın değeri kalmadı! Ülke zaten b.k çukuru oldu !

Beatrize Vaksman

Para...? ! Insanlar evlenmeden once karsisindaki bireyin kriterlerini ve neye gore mutlulugu tanimladigini bilip evlenmeli. Kadin para getirmiyor diye adam... Devamını Gör