Görüş Bildir
Haberler
58 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılmıştı: İdil'de Koronavirüs Tespit Edildi

58 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılmıştı: İdil'de Koronavirüs Tespit Edildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 6.9'luk deprem sonrasında çöken Emrah Apartmanı'nın enkazından 58 saat sonra kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin ile annesinin koronavirüs olduğu tespit edildi. İdil koronavirüs tedavisine alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden 58 saat sonra canlı olarak kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Şirin'in koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklandı...

'İdil kızımızın durumu iyi. Kendisi Covid pozitif. Bunun tedavisini görüyor. İdil’in annesi de Covid pozitif'

'İdil kızımızın durumu iyi. Kendisi Covid pozitif. Bunun tedavisini görüyor. İdil’in annesi de Covid pozitif'

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda Güven, dün enkazdan çıkarılan Elif Perinçek (3) ve İdil Şirin´in (14) sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu.

“Geçmiş olsun diyorum. Hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet diliyorum. Biz, dün ve bugün kurtarılan 3 çocuğumuzun durumunu öğrenmek için hastaneye geldik.

İdil kızımızın durumu iyi. Kendisi Covid pozitif. Bunun tedavisini görüyor. İdil’in annesi de Covid pozitif. Onun dışında bir sıkıntısı yok görünüyor.

Elif kızımızı da ziyaret ettik. Annesi ve kardeşleriyle beraberdi. Onun da durumu iyi. Onun da bir sıkıntısı yok. Durumları yakından takip ediliyor.

En son biraz önce kurtarılan Ayda bebeğimiz biraz önce hastaneye girişi yapıldı. Genel sağlık durumu iyi görünüyor. Şuuru açık ve konuşabiliyor. Hayati fonksiyonlarında da bir problem yok. Doktorlarımız gerekli işlemleri yapıyorlar. Ayda´nın tetkiklerini aldılar. Tetkiklerden sonra biz tekrar doktorlarımızla görüşeceğiz. Takipleri devam ediyor.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
18
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın