Görüş Bildir
Haberler
5 Maddede Para Eritmek

5 Maddede Para Eritmek

Tinerci Bıyığı
26.02.2014 - 19:33 Son Güncelleme: 26.02.2014 - 19:47

Elbette ki eliniz de hırsızlıkla, yahut yolsuzlukla kazanılmış kara para olsun istemem. Lakin böyle bir gaflete düşmüş olup tez yoldan kestaneyi kurtarmak isteyenler için 5 maddeden oluşan zamanlaması oldukça manidar bir liste hazırladım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oto Yıkama Dükkanı Devralmak

1. Oto Yıkama Dükkanı Devralmak

Breakin Bad izlemiş olanlar bu para aklama olayını bilirler. Walt abimiz gibi hem eskiden çalışmış olup patronunuzla kavga ederek ayrıldığınız bir oto yıkama dükkanını alırsanız, sadece bir oto yıkamacı değil intikamınızı da almış olursunuz. Gerisini zaten biliyorsunuz. Paranızı da aklayarak bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız.

2. Sizi İyi Anlayabilecek Bir Evlat Edinmek

2. Sizi İyi Anlayabilecek Bir Evlat Edinmek

Evladınızdan, çocuğunuzdan memnun değil misiniz? Sizi yeteri kadar anladığını düşünmüyor musunuz? O halde size en yakın yetiştirme yurduna gidip sizi iyi en iyi anlayabileceğini düşündüğünüz çocuğu evlatlık edinmelisiniz. Ve elinizde ki kara paranın büyük bir bölümünü de bu yetiştirme yurduna bağışlayarak yine bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız.

3. Kömür ve Pirinç Yardımı Yapmak

3. Kömür ve Pirinç Yardımı Yapmak

Her ne kadar doğalgaz kullanımı çoğalıp kömür kullanımı azalsa da yoksul ailelere yardım da bulunup, özellikle de pirinç ile sempati toplayabileceğiniz güzel bir para eritme yöntemidir.

4. Muhaliflere Silah Yardımı Yapmak

4. Muhaliflere Silah Yardımı Yapmak

Yardım etmek istiyorum ama o kadar çok param var ki sadece kömür ve pirinç yardımı paralarımı eritmeme vesile olmaz diyenler için daha tatminkar bir para eritme yöntemidir.

5. Duble Yol Yaptırmak

5. Duble Yol Yaptırmak

Özellikle bu hamlenizden sonra bırakın eliniz de bulunan kara paraların sorgulanmasına, bundan sonra elinize geçecek kara paraların bile şüphe uyandırmamasını sağlayacaksınız. Ayriyeten olur da yakalanırsanız bile kamu oyu tarafından tepkilere maruz kalmayacak 'duble yol yaptırdı' diyen halk tarafından gönüllerin kahramanı olacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
1
0